سلام دخترا خوبین
من ارتودنسی کردم و هر ماه میرم پیش دندون پزشکم واسه چکاپ
سری پیش که رفتم از دور دید قبل اینکه برم داخل اتاق سلام داد منم سرمو تکون دادم اومدم داخل گفت چرا سلام نمیدی گفتم چرا دادم متوجه نشدین بعدشم گفت عه لب تو هم مثل من ترک برمیداره یه پماد نشون میدم تو گوشیم عکسشو بگیر ازش بخر خوبه دیروز هم ک رفتم دوباره یه جوری سلام داد حالا کاری ندارم گفته بود برم با یه دکتر دیگه مشورت کنم راجب ایمپلنت که من وقت نکردم برم اونو ازم پرسید گفتم وقت نکردم گفت چرا گفتم سرکار میرم گفت کارت چیه 😐 گفتم زبان تدریس میکنم گفت کجا نصیر؟ گفتم ن زمر گفت آها گفت واسه ایمپلنت کس خاصی مد نظرته گفتم ن هنوز دنبالشم گفت میخوای یه دکتر خوب معرفی کنی منم گفتم خب خودش دکتره بهتر میشناسه دیگه دکتر خوب و بدو گفتم خب بگم اره اسم دکترو میخواد بگه دیگع گفتم بله گفت آیدی اینستامو بزن پیام بده برات میفرستم من شک کردم خواستم بپرسم به نظر شما هم مشکوک نیس؟ خب میتونی اسم دکترو بگی دیگه اینم بگم که همطمان داشت کار دندونمو انجام میداد اینارو حرف میزد. منم مثلا یه جوریا پیچوندم چون مثلا داره کار انجام میده نمیتونم گوشیمو در بیارم بزنم گفتم باشه شما آیدیتونو بگید گفت یکم سخته ولی باشه بهم گفت اینکارو کردم که مثلا بعدا بتونم بگم یادم رفته بود آیدیتون . اصلا معذبم بخدا نمیدونم چجوری برم هر سری پیشش ینی چی نمیفهمم کرج هستم بچه ها ببخشید طولانی شد