2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 95 پست
ببخشیدا ولی چه بی شعورن خانواده شوهرت

اکه شوهر اجازه نده، خانواده ش نمی تونن جم بخورن! بیشتر مواقع اصل کاری شوهره س، خانواده هم میبینن پسرشون بهشون میدون میده، جولان میدن.

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
والا بخدا  مادر دختر ميمونه نه مادر شوهر

آره دیگه خانواده ی شوهر تا چشمشون میفته به نَوَشون حس مالکیتشون گل میکنه...

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همه چی بی خبر وفک کردم خواهرم نخواسته بمونه اون پیشم مونده وبهر حال فرداش مرخص شدم واومدیم خو ...

اگه میمونین شام بزاریم ،آمپر چسبوندم هنونجا باید از پنکه سقفی از عضو خصوصیش آویزونش میکردی که😤😤😤😤😤😤

آرامش روزهای بیقراریم خدا....

عزیزم شما هم دهن خواهر شوهر ها را صاف میکردی

مادرت و هم میزاشتی رو چشمت و بهش میگفتی مادر جان نمیخواد شما بمونی اذیت میشی خسته میشی

هستن که بچخ را بشورن و تر و خشک کنند

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

خواهرشوهرمم یجوری رفتار میکرد که انگار اون مامان بچه امه منم با اون وضعم نمیتونستم بچه رو بشورم یا لباسشو عوض کنم وخواهرشوهرم کارارو انجام میداد وحتی به بچه ام میگفت دخترم منم از عصبانیت اجبارا خودم کارامو انجام دادم و ببخشی خونریزی ودردام بیشتر شد

اکه شوهر اجازه نده، خانواده ش نمی تونن جم بخورن! بیشتر مواقع اصل کاری شوهره س، خانواده هم میبینن پسر ...

اره دقیقا نمیدونم چرا اقایون تا متاهل میشن انقد تابع و خانواده دوست میشن برعکس مجردیشون😒😒

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
یکی قرص فشار خون بده به من

بیا💉دیگه همینو پیدا کردم😂

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خواهرشوهرمم یجوری رفتار میکرد که انگار اون مامان بچه امه منم با اون وضعم نمیتونستم بچه رو بشورم یا ل ...

باید میگفتی تو فقط عمه هستی و از امروز همه ی فحشها و قسم ها نثار تو میشه. 

فبای آلاء ربکما تکذبان