2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 95 پست
الان ناراحتیت کمتر نشده؟؟؟ راستی اسم دخمل خانوم چیست؟؟؟

الان یه هفته اس خونه مامانمم وخیلی بهتر شدم آبجیم همه کارای بچمو انجام میده ومیتونم استراحت کنم اسمشو هلنا گذاشتم ومادرشوهرمم سر اینکه اون اسم بچه رو نذاشته ازم دلخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خوب کردی اونا هم دختر نمیخواستن هم اسمشو میخواستن خودشون بزارن چقد کرمون 

الانم بی خیال بی خیال باشه بزار اگه حرصی هم هست خودشون بخورن تو بخورو بخواب با دخترت حال کن خوب خوب که شدی برو سر خونه زندگیت نذار احدی دخالت کنه ضوهرتم یه مدت دیگه درست میشه راجع به دختر دار شدنتم زودتر باید جوابشونو میدادی میگفتی که لابد پدر شمام میخواست شمارو بنداز ه مادرتون نذاشته منم نمیزارم عجب پرون میزدی دهنشون عصابم قاطی شد فقط خوش بگذرون فرصت دیگه پیش نمیاد چند هفته راحت بمونی خونه مامانت تا میتونی خوش بگذره بهت به فکر سلامتی خودت باش عزیزم زایمان کردی الکی که نیس کلی باید استراحت کنی 

الان یه هفته اس خونه مامانمم وخیلی بهتر شدم آبجیم همه کارای بچمو انجام میده ومیتونم استراحت کنم اسمش ...

خدا حفظش کنه اسم قشنگی گذاشتی

ناراحتی مادرشوهرتم که به کل فراموش کن

من یه بار مریض شدم بدحاااااال.گفتم شوهری منو ببرخونه مامانم تا پرستاریم را بکنه.گفت نهههههههه مامان جونم میاد مراقبت باشه.از ما انکار و از اون اصرار آخرش مامانش اومد

بعدم نشست و زل زد تو چشمم تا خودم با حال مریضم پاشدم پذیرایی کردم و شامم پختم.

بعد که شوهری اومد خونه فهمید چه غلطی کرده!!!