بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام.چه جوری از دست شپشک آردآلود خلاص شمگلامو خراب کردن
اول با حشره کش کامل سم پاشی کنید برگای آلوده گیاه رو یک مشما بکشید روش تا ده ساعت بعد با آب ولرم گل را بشویید ، حالا یک قاشق زنجبیل و چند حبه سیر بندازین کنار خاک گلدان بطور کامل رفع میشه .
دوتا آگلونما دارم یه رد بیوتی و چشم آهویی اصلا رشد ندارن چشم آهوییم خیلی پژمردس پتوس حصیریم خیلی خوب ...
چشم آهویی به شدت نیاز به نور غیر مستقیم داره باید حلش کاملا گرم باشه میبینید که چقدر زیبا و پر از جوانه های جدید میشه ، آگلونما به آب کم احتیاج داره و نور غیر مستقیم یا جایی باشه که روزانه به اندازه چهار ساعت نور داشته باشه کلی پاجوش میده در کل رشد آگلونما زمان بر هست .
چرا جاش کوچیک بود عوض کردم گلدونش تا چند وقتم خوب بود ولی خیلی بد شده
به گیاه زمان بدین تا به خاک جدید عادت کنه فقط محیط که توش بوده رو عوض نکنید حدودا یک هفته ای درست میشه از حالت پژمرده در میاد و ابشم با لیوان یعنی به مقدار کم آبیاری کنید جاش گلی نباشه .
مستقیم اما در پنجره های جنوبی اما اگر امکانش نبود بذارین یه جایی که نور غیر مستقیم بطور کامل بهش برس ...
من یوکارو که خریدم گذاشتم پشت پنجره نورش یکم کم بود برگ هاش حالت لوله ای بودن الان گذاشتم جایی که روز چند ساعت نور بهش میخوره ولی از پشت شیشه ،الان اون برگ های زرد و لوله حالت سوختگی دارن ، به نظرتون خراب شده یا به محیط جدید عادت میکنه و دوباره رشد میکنه
من یوکارو که خریدم گذاشتم پشت پنجره نورش یکم کم بود برگ هاش حالت لوله ای بودن الان گذاشتم جایی که رو ...
به محیط جدید عادت میکنه ، اون برگ ها از بین رفته بودن و حالا در حال تجزیه شدن هستند اجازه بدین به محیط عادت کنه و جوانه های جدید دربیاره ، سبز بمونن گلاتون🌱