من خودم بین پسری که روز تولدم کادوی چند میلیونی واسم فرستاد و این که پول نداشت برای تولدم کاری کنه چون هنوز حقوق نگرفته بود اینو انتخاب کردم چون عاشقش شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا عشقه که سخت به وجود میادمن خودم بین پسری که روز تولدم کادوی چند میلیونی واسم فرستاد و این که پ ...
نه اتفاقن بهترین کارو کردی منم تو چنین شرایطی بودم نامزدم هیچی نداشت حتی دریغ از یک ماشین پراید از اون موقع که باهاش اشنا شدم همه تلاشمو کردم عوض بشه فرستادم سر کار یه کار خوب خداروشکر سر ۲ ماه یه ماشین پراید خرید بعد از اون داد یه اپارتمان خرید بعدش الانم که باهم نامزدیم خداروشکر همه چی داره خداروشکر تو اون شرکت برای خودش یک کاره ای شد سرپرست اوایل هم میگفتن احمقی چنین کاری نکن اون به درد تو نمیخوره الان همون ادما دنبال کارن پیش نامزد من که من نمیزارم ببره
دقیقا عشقه که سخت به وجود میادمن خودم بین پسری که روز تولدم کادوی چند میلیونی واسم فرستاد و این که پ ...
واسه منم همین شده بود تمام اطرافیانم میگفتن تو خری اگ دوست داشت واست کاری میکرد اگ فلان بود بیسار میکرد و تو داری ارزش خودتو میاری پایین .
چه ربطی به ارزش من داره طرفم اگ بتونه میدونم واسه کم نمیزاره ولی وقتی شرایطش بده من ک نباید واسه همچین چیزی ولش کنم یا بگم چون تو برام چیزی نخریدی پس منم میرم با یکی ک برام چیزی خریده، خیلی بی ربطه