2777
2789
عنوان

پای پسری که هیچی نداره ولی عاشقته میمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه سال

و مطمعنی ادم عمله؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شوهر سابقم همینجوری بود و ادای عاشقی درآورد بعد ازدواج رفت سرکار و تا یکم پول جمع کرد خودش گم کرد گفت تو بی ارزشی طلاقت میدم چون با هیچیش ساختم 

گفت میرم دختر ۱۸ساله میگیرم خدا ازش نگذره 

یعنی هیچی هیچی یا درآمدش خوب بود؟

نه حقوقش اصلا خوب نیست. خونه رو باباش زمین داد تو نامزدی خود شوهرم ساخت. ماشین هم دو سال بعد عروسی خریدیم. از انتخاب شوهرم ناراضی نیستم اما خب اینکه هیچی نداشت سخت بود. اینکه ماشین نداشت جایی نمیتونستیم بریم تو دوران نامزدی و اوایل ازدواج سخت بود. خونه میساخت پولی نداشت که بخواد خرج کنه .کلا همش حسرت بود

شوهر سابقم همینجوری بود و ادای عاشقی درآورد بعد ازدواج رفت سرکار و تا یکم پول جمع کرد خودش گم کرد گف ...

قربونت برم ولش کن ب خاک پات نمیرسه

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

آره از این نظر مطمئنم

انشالله که همینجور بشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!