2777
2789

بچه‌ها دارم دیوونه میشم، دستام هنوز داره می‌لرزه و از دیشب تا حالا یه لحظه خواب به چشمم نیومده. همون مردی که همه حسرت زندگیمون رو می‌خورن و جلوی فامیل و آشنا قربون صدقم میره، دیشب نقاب از صورتش افتاد. یه پیام رو گوشیش اومد همه چیزو لو داد، فهمیدم ماه‌هاست که داره دروغ میگه. 

وقتی با چشم گریون بهش گفتم این چیه، فکر می‌کردم انکار می‌کنه یا حداقل شرمنده می‌شه. اما فقط یه پوزخند زد و با خونسردی تمام تو چشمام نگاه کرد و گفت: همینه که هست. من تنوع‌طلبم، نمی‌تونم خودمو به یه نفر محدود کنم. وقتی زدم زیر گریه که چرا با زندگی من اینکارو کردی، طلبکار شد و شروع کرد به داد و بیداد که تو مقصری! بحث که بالا گرفت، برای اولین بار هلم داد... پرت شدم خوردم گوشه میز. اون لحظه فقط قلبم نشکست، همه چیزم شکست. آخرشم گفت من طلاق نمیدم، خواستی برو طلاق بگیر. 

خواهش می‌کنم اگه وکیل خوب و کاربلدی می‌شناسید، بهم معرفی کنید. من اگه درخواست طلاق کنم نمیتونم مهریمو بگیرم. توی فروم‌های مختلف اسم وکیل «مهری» رو زیاد شنیدم و خیلی‌ها از کارشون تعریف کردن. کسی اینجا تجربه‌ای با ایشون داشته؟ واقعاً می‌تونن کمکم کنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه رو بذار اجرا بشین تو خونش بگو منم طلاق نمیخوام حقمو میخوام اگه از خونه بیرونت کرد شکایت ترک انفاق کن ۶ ماه نفقه نده دادگاه حکم طلاق با مهریه میده

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

این تاپیک جهت تبلیغ وکیل هستش!!!

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شوهر اشغال منم همینه اینا ک نمیتونن وفادار باشن گو میخورن زن میگیرن

من چند سال پیش دوستم برام همچین چیزی رو گفت پیش خودم گفتم مگه میشه. الان واسه خودم پیش اومد