sayekhanum مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 63 عنوان کاشت ابرو 198 بازدید | 23 پست سلام خانومای گل ابروهای خیلی کم پشت هست و تا حالا هم کاری براشون انجام ندادمحالا تصمیم گرفتم کاشت کنملطفاً اگه تجربه ای دارین برام بگین 1404/04/25 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asayemosa عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 3956 چی میخوای بدونی بپرس من کمان کاشت انجام دادم سعادت آباد راضی ام همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️
sayekhanum مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 63 چی میخوای بدونی بپرس من کمان کاشت انجام دادم سعادت آباد راضی ام مبارکت باشه عزیزمکدوم روش بهتر هستبعد دوران ریزش بازم درمیاد ابرو مثل حالت اول؟؟
negar1361 عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 9178 من خواهرم کاشت ابرو کرده خیلی زود و مثل موی سر بلند میشن و هر آرایشگری بلد نیست اون ابرو رو برداره.
asayemosa عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 3956 مبارکت باشه عزیزمکدوم روش بهتر هستبعد دوران ریزش بازم درمیاد ابرو مثل حالت اول؟؟ روش fit بهتره من اشتباه کردم و Fut رفتم و اذیت شدم پشت سرم نواری برداشتنبعد از دوران ریزش در میاد بله تقریبا ۳/۴مرتبه میریزه ولی پرپشتی روز کاشت و نداره اما بازم خیلی خوبه همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️
sayekhanum مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 63 روش fit بهتره من اشتباه کردم و Fut رفتم و اذیت شدم پشت سرم نواری برداشتنبعد از دوران ریزش در میاد بل ... روش fit شنیدم خیلی تراکم بالا در نمیاد و اینکه بیشتر ابرو سیخ سیخی میشه
sayekhanum مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 63 من خواهرم کاشت ابرو کرده خیلی زود و مثل موی سر بلند میشن و هر آرایشگری بلد نیست اون ابرو رو برداره. ازین کم پشتی ابرو خلاص بشیم زود زود دراومدنشو قیچی میکنیم🥴
asayemosa عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 3956 روش fit شنیدم خیلی تراکم بالا در نمیاد و اینکه بیشتر ابرو سیخ سیخی میشه نه دروغ میگن اگر خودشون اینجوری میگن هیچ ربطی نداره تکنسین کاشت باید کارش خوب باشه و ۵۰درصد هم مراقبتهای بعدش مهمه همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️
sayekhanum مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 63 نه دروغ میگن اگر خودشون اینجوری میگن هیچ ربطی نداره تکنسین کاشت باید کارش خوب باشه و ۵۰درصد هم مراقب ... نمیدونم من توی نت خوندم
asayemosa عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 3956 نمیدونم من توی نت خوندم بنظر من اینجور نیست آخه هیچ فرقی نمیکنه کاشت کاسته دیگه همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️
sayekhanum مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 63 بنظر من اینجور نیست آخه هیچ فرقی نمیکنه کاشت کاسته دیگه از سیخ سیخی شدنش میترسم و اینکه بعد ریزش دیگه درنیاد
asayemosa عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 3956 از سیخ سیخی شدنش میترسم و اینکه بعد ریزش دیگه درنیاد ۵۰درصد خودت باید خوب مراقبت کنیکه اونجا بهت میگن چیکار کنی باید بعد از روز ۱۴با باند کشی ابروهات روزی چند ساعت تا ابروهات بچسبه همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️
sayekhanum مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 63 ۵۰درصد خودت باید خوب مراقبت کنیکه اونجا بهت میگن چیکار کنی باید بعد از روز ۱۴با باند کشی ابروهات روز ... شما کجا انجام دادینالان راضی هستین