2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مردا هی زنا رو حرص میدن تا جیغشون دربیاددولی یادت باشهب محض اینکه صدات میره بالا و جیغ میزنی دگ ...

راست میگی؟چقدر بدددد

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

نه تازه پارسال ازدواج کردیمدعوامون هر دفعه سر یه چیزه ولی عمدتا سر اینه که شوهرم دیر میاد خونه تنها ...

خب برو کافه عصرا پیشش کمک کن دیگه با همدیگه هم برگردید

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خب رفتارت خیلی اشتباه بوده وقتی همسایه زده به سقف یعنی ساکت شید میدونی دفعه بعد که همسرت ببینه طرفو چقد خجالت میکشه؟هرکار بدی هم کرده باشه باید تن صداتو کنترل کنی که همه نفهمن دعوا دارین

بجای اینکه جیغ و داد کنید و همسایه ها شاکی شن آروم و با ملایمت و احترام با همسرتون صحبت کنید و نذارید حرفی تو دلتون بمونه که یکدفعه فوران کنه اینجوری برای سلامتی خودتتون هم مضره

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

اشتباه کردی بخاطر شرایطتت خونه پایین شهر گرفتی منم شوهرم دیر میاد گفتم نمیتونم هرجا زندگی کنم جای ...

آخه خونه ارث پدریش بود خودش همین‌جا به دنیا اومد باباش که سرطان گرفت همه باباشو می‌شناسن اینجا میگه آبرومو بردی

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

نه تازه پارسال ازدواج کردیمدعوامون هر دفعه سر یه چیزه ولی عمدتا سر اینه که شوهرم دیر میاد خونه تنها ...

کاش خودتو سرگرم کنی 

دیگ جیغم نزن زشته 

من با همسرم دعوامون میشه اصلا نمیذارم صداش بالا بره 

چون آبرومون تو ساختمون میره ما اشتی میکنیم