2777
2789
عنوان

خانما خرج شما ماهانه چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 40 پست
وا چقدر ظالم 😕

زندگی من همیشه سیاه بختی بود😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مستقل بشو و یه کسب و کار راه بنداز و خودت رو نجات بده

فایده نداره روستای دور افتادم ایقد تلاش کردم ونشد😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

واااا چقدر خرجتون بالاست

من نهایتا ۲ ، ۳ تومن

البته خیلی چیزا میخوام که پولم نمیرسه 

شاید اگر میشد، همون ۷، ۸ تومن میشد مخارجم

البته مجردم و خورد و خوراک و اینا با خانواده ست

ولی لباس و رفت و امد و .... با خودمه خیلی کم پیش میاد ازشون پول بگیرم

متوجهم خواستم بدونم بیشتر خرج چیا میکنید

گلم همون مایحتاج خونه جایی ام لباس ببینم خوشم بیاد می گیرم هفته ای پنج شنبه وجمعه ها بیرون غذا می خوریم جمعه ها روکلا تفریح داریم بادخترم ازشنبه تاپنج شنبه مشغولم جمعه ها دخترم ومی برم تفریح الانم برای یه سرماخوردگی می ری دکتر کمترازیه تومن نمی شه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عزیزم برو شهر و اونجا اینکارو بکن حتما موفق میشی

😔💔