2777
2789

من چند سری عکس  دارم ک خیلی دوستشون دارم میخوام ظاهر کنم بزنم اتاقم  ، ولی بعضیاشون ک خودم خوب افتادم شوهرم بد افتاده  بعضیاشم تو پس زمینه اش ی مشکلی هس خلاصه.خو استم بدم بیرون کلی هزینه اش میشه ،خواستم  خودم با برنامه فتوشاپ درستشون کنم بعد بدم ظاهر کنن خوب میشه؟، میشه ی برنامه خوب فتوشاپ معرفی کنید،بعد اگه این عکسای دست کاری شده رو ظاهر کنم تابلو نمیشه تو عکس؟ زشت نمیشه؟

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بلدم. ولی این کار یه مهارته. با یه خط توضیح که نمیشه یاد بگیری. بعدشم برنامه خوب  فتوشاپ؟؟ فتوشاپ اسم یه نرم افزاره😞

خودت عکس رو ویرایش می کنی، هزینه چاپ هم میدی، آخرشم به دلت نمی شینه.

از همین اول هزینه کن، بده بیرون درست کنن. 

رویــــا هســتم...

در ضمن توقع نداشته باش برات معجزه کنن.  مثلا یه عکسی که تو تاریکی با دوربین بی کیفیت گوشی گرفتی، برات تبدیل به یه عکسی کنن که تو آتلیه با دوربین چند میلیون تومنی و نورپردازی حرفه ای گرفته شده.

رویــــا هســتم...
عزیزم من بلدم. ولی این کار یه مهارته. با یه خط توضیح که نمیشه یاد بگیری. بعدشم برنامه خوب  فتوش ...

منظورم برنامه ای ک تو گوشی بتونم بریزم بعد روتوششون کنم ، مرسی عزیزم، همون میدم بیرون،اینجوری بهتره😍😍😍😍

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂