2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 12 پست

دوستان کسی تو ماه اول بارداری دردپریودی وترشح خیلی کم قهوه ای داشته؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من الان داره تو سونوش دیدم هماتوم داشت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بله من داشتم

عزیزم چند وقت داشتی این علائمو؟ماما خیلی منو ترسوند گفت ممکنه خارج رحمی باشه،رفتم آزمایش تیتر بتا دارم فردا میاد جواب

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
والا من بی بیچکم مثبت شده درد پریودی دارم نمیدونم دیگ باردارم یا پریود میشم

منم همینم تقریبا ده روزه درد پریود دارم،رفتم آزمایش دادم فردا جواب میاد

منم همینم تقریبا ده روزه درد پریود دارم،رفتم آزمایش دادم فردا جواب میاد

من هنوز ازمایش ندادم چون یکسری همینجوری بیبی چکا گولم زدن کلی سنو ازامایش فلان کلی هزینه کردم بعدم پریود شدم اللن میخوام یکم صبر کنم بعد اگر پریود نشدم برم ازمایش انشالله

عزیزم چند وقت داشتی این علائمو؟ماما خیلی منو ترسوند گفت ممکنه خارج رحمی باشه،رفتم آزمایش تیتر بتا دا ...

من قبل از موعدم ۱ردز و نیم داشتم که خودش قطع شد من نمیدونستم باردارم.بعدش هفته ۶ یا ۷ دوباره لکه بینی قهوه ای داشتم که دکتر شیاف پروژسترون داد قطع شد.الان دخترم ۹ سالشه

دکترا فقط احتمال میدن و آدم رو میترسونن

من هنوز ازمایش ندادم چون یکسری همینجوری بیبی چکا گولم زدن کلی سنو ازامایش فلان کلی هزینه کردم بعدم پ ...

انشاالله که بارداری عزیزم

من قبل از موعدم ۱ردز و نیم داشتم که خودش قطع شد من نمیدونستم باردارم.بعدش هفته ۶ یا ۷ دوباره لکه بین ...

خیلی دکتر بدی بود،یذره رحم نداشت،من روز موعدم یذره داشتم ترشح،دیگ ندارم،عدد بتا بیاد خیالم راحت میشه

نگران نباش عزیزم درد طبیعیه

دکتر خیلی ترسوند منو،جواب عدد بتا بیاد یکم راحت میشم