خیلی با دخترم خوشبخت زندگی میکنم .تقریبا ده ساله دارم عذاب میکشم از دست بی رحمی هاش نامردی هاش .هیچ خیری از زندگی با این ادم ندیدم .خیلی دلم میخواد از این زندگی خلاص بشم متاسفانه برادرام طلاق رو بد میدونن و مدام تهدید میکنن که ابرومون رو ببری ال میکنیم بل میکنیم دلم میخواد با دخترم تنها زندگی کنم دیگه داغونم خودمو به زور قرص سر پا نگه میدارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
معرفت؟من از جون به لب شدن میگم شما معرفت یاد میکنی؟
آخه واقعا آرزو میکنی که نباشه؟؟؟ یعنی دخترت یتیم بشه؟؟ بعد فکر کردی برادرات واسه اش پدری میکنن؟؟ یا یه مرد غریبه بیاری بالای سرش، واسه اش پدری میکنه؟؟ شما فقط به خودت فکر میکنی و این نشون میده اصلا مادر مسئولیت پذیری نیستی
هر کاری که یه دختر جوون و شاد رو به یه زن افسرده به مرز جنون رسیده تبدیل کنه .دیگه بدون قرص نمیتونم ...
خوب عزیزم بگو بهم
خیانت کاره؟ دست بلند میکنه ؟ اذیتت میکنه!؟
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....