2777
2789

الان یکسال و شیش ماهه نامزدیم 

مثلا می‌ره اینستا ۲۰ تا ریلز برام می‌فرسته اگه ۱۵ تاش عاشقانه باشه هیچکدومشونو لایک نکرده 

اون چندتایی که ربطی ب فوتبال و آهنگ و چیز میزای دیگه که خودش خوشش میاد و بله لایک میکنه

ینی شما فرض کن این همه مدت اینکارو نکنه عجیب نیست؟ بعد بهش میگم جوابش اینه من سریع دیدم خوشم اومد برات فرستادم.

دیگه واقعا بهش مشکوک شدم این از چی می‌ترسه؟

بنظرتون حق دارم عصبی باشم یا نه؟

🦥🤌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رفتارو ادامه بدی دو روز دیگه میایی تاپیک میزنی ریلز عاشقانه نمیفرسته 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
یکی دوبار اکسپلورشو دیدم ببخشیدا ولی همش اندام خانوما بود :)

این بخاطر اینه ک کساییو ک فالو کرده ی همچین چیزایی میبینن بعدشم مگ‌نامزدت نیس دیگ چشمشو پر کن ک نره سمت این‌چیزا  انقد ب چیزای ریز حساس نباش خودتو اذیت میکنی و اونو زده و سرد میکنی

به چه چیزی توجه میکنی دختر😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

😂😂😂نه عزیزم ببین علتش اینه که نظم اکسپلورر بهم میزنه منم همینم...مبفرستی برای طرف تا ذوق کنه ولی نمیخوای کل اکسپلوره عاشقانه بشه مخصوصا که مرده... 

طبیعتا لایک نمیکنه.. اوکی؟!