2777
2789
عنوان

آیفون پرو مکس چی داره

318 بازدید | 44 پست

راستش همینجوری برام سوال شد

من ی گوشی دارم سامسونگ قیمتش سه تومنه و فک نکنم اگ خراب بشه عوضش کنم و مدل بالاتری بخرم

نه ک پول نباشه خداروشکر هست ولی همین کارمو راه میندازه...

فقط میخوام بدونم آیفون پرومکس  چ قابلیت خاصی داره ک بعضیا ۸۰ ...۹۰ تومن شده قرض میکنن ک بخرن

همینجوری سوال شد قصد بی احترامی یا بی ادبی ب کسی هم ندارم نوش جون هرکی میخره

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از مهمتریناش دوربینه شه 

البته الان اولترا سامسونگ قشنگ با آیفون رقابت میکنه و بهتر هم هست مخصوصا هوش مصنوعیش 

تو یه رنج قیمت هم هستن 

اما خب بعضیا هم به خاطر کلاس داشتنش آیفون میگیرن

من آیفون ۱۵پرومکس دارم و بیشترین استفاده و قابلیت و فقط از دوربینش میکنم اگر اینستا داری میتونی ببینی اگه نداری تو گوگل بنویس زهرا باباخانی میکاپ کیفیت عکستو وکارامو ببین...تقریبا هم خیلی راضیم از دوربینش

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یکی از مهمتریناش دوربینه شه البته الان اولترا سامسونگ قشنگ با آیفون رقابت میکنه و بهتر هم هست مخصوصا ...

بله منم از دوربینش واقعا راضیم

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

ایفون ۱۶ پررومگس ۱۵۰ ملیون خواهرم نه ۸۰ ملیون

منم گرون گرفتم ..باخودم گفتم نکنه ب من گرون انداختن😅

من ۱۵ پرومکس دارم شوهرمم ۱۴ پرومکس،دوتاشو با پول نقد خریدیم راحت. علاقست دیگه ،آیفون دنیای دیگه ای د ...

خدایی کیفیت دوربینش عالیه..من بیشتر بخاطر کارم استفاده میکنم

منم گرون گرفتم ..باخودم گفتم نکنه ب من گرون انداختن😅

نه قیمت گوشی های آیفون با دلار جا به جا میشه و امکان نداره گرون بدن 

حالا شاید در حد ۳ تونن گرون تر باشه ولی زیاد نمی تونن بندازن 

من آیفون ۱۵پرومکس دارم و بیشترین استفاده و قابلیت و فقط از دوربینش میکنم اگر اینستا داری میتونی ببین ...

چ عالی عزیزم

انشالله میلیونی شدنت🎀

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂