2777
2789
عنوان

آیفون پرو مکس چی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 44 پست
ن فکر میکنیکسی ک ب ی مدل گوشی عادت کرده سختش میشهمثلا من توی گوشی سامسونگ خودم میتونم هرمشکل نرم افز ...

اخه شیاومی کلا یجوریه 😂 

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
ن فکر میکنیکسی ک ب ی مدل گوشی عادت کرده سختش میشهمثلا من توی گوشی سامسونگ خودم میتونم هرمشکل نرم افز ...

دقیقا همینه، گوشی مامانم سامسونگه و من هیچ کار بلد نیستم براش انجام بدم چون اصلا نمی دونم چه برنامه هایی برای اون کاری که میخواد خوبه یا حتی یه قندشکن ساده چطور براش بگیرم، بریزم رو گوشی

💚💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شیاومی کلا یجوریه 😂

اره اینجوریه ک داداشم بااینکه رو گوشیش حساس بود قبلا براش رمز طولانی سخت میذاشت از وقتی شیائومی گرفته رمزشو  میدونه میدونم ولی عوض نکرده چون میدونه بلد نیستم اعصابم خورد میشه دست نمیزنم🤣🤣🤣🤣

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

اره اینجوریه ک داداشم بااینکه رو گوشیش حساس بود قبلا براش رمز طولانی سخت میذاشت از وقتی شیائومی گرفت ...

اره دقیقا عصاب خورد کنه🤣

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
اره درست میگیمنم بااینکه میگم همین گوشی اوکیه و مشکلی نیست ولی با سرعت اینترنت ۴Gو حافظه ی کم و دور ...

رر هر صورت بخوام کلی بگم 

واقعا خیلی خفن 

ولی باور کنید با همون گوشی های معمولی هم کار ادم راه می افته .‌

ماشین و خونه خوب تاثیر گوارش تو زندگی خیلی بالاست ولی گوشی حالا خیلی هم تغییرات خاصی ایجاد نمی کنه . 

میکم ۱۶ معمولی و پرومکس فرقشون چیه میتونی مختصر بگی لطفا

باتری بسیار قوی تر 

دوربین یه کوچولو  بهتر 

وزن کم تر 

تمام صفحه بودن پرومکی که اون هم موضوع خاصی نیست . 

خلاصه بخوام بگم صرفا باتری هاشون اختلاف زیاد دارن وگرنه خیلی متفاوت نیست.  

ممنونم برای ۱۲ ساله نرمالش خوبه؟میگه نرمال میخوام

راستش نمی دونم عزیزم 

آخه برای بچه ۱۲ ساله کلا زوده گوشی 

ولی در کل برای خرید ایفون بودجه شما تعیین می کنه چه گوشی بهتره 

بین ۱۶ نرمال و پرومکس منظورم هستممنونم از شما به خاطر راهنماییتون🩵

برای یه بچه که خیلی عکاسی نمی کنه و کار و بیوپسی با گوشی نداره فکر کنن همون نرمال کفایت کنه 

امیدوارم به خوشی استفاده کنید