2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسن تو هستم و میخوام حداقل ۲تا۳سال پیشگیری کنم

کی عروسی کردی

من یکساله

به نظرت دیر نمیشه واسه بچه اوردنمون

چیکار میکنی حوصله ات سرنره من همش دلم بچه میخواد

هر زمانی که مطمئن شدی از لحاظ روانی مالی میتونی مسئولیت یه نفر رو قبول کنی

مطمئن نیستم ولی دلم بچه میخواد چون حوصله ام سرمیره   از لحاظ مالی خوبیم ولی

چیکار کنم که حوصله ام سرنره 

مطمئن نیستم ولی دلم بچه میخواد چون حوصله ام سرمیره از لحاظ مالی خوبیم ولیچیکار کنم که حوصله ام سرن ...

عزیزم بگه عروسک نیست که شما هر وقت حوصله ات سر رفت باهاش بازی کنی 

کلی مسئولیت داره 

متاسفانه ما ایرانی ها سواد تربیت و پرورش فرزند رو ندارم 

حتی تلاش نمیکنیم یاد بگیریم 

قبل از بچه دار شدن مطالعه کن کتاب بخون در موردش 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

اره بعد ۵ سال میفهمی ک شوهرت چطوره باهم اکی هستین یا ن اصن این زندگیو میخای باب میلت هست ک بخای ی بچ ...

از همسرم مطمئنم 

اگر هم برفرض محاااال نخوام یک روز باهاش باشم اهل شوهر مجدد نیستم خیلی سردم به مردا 

بچمو بزرگ میکنم 

الان مسئله ام اینه که خیلی حوصله ام سرمیره اما واسه بچه آوردن هم ۱۰۰ درصد مطمئن نیستم 

بنظرت بعدش پشیمون نمیشم؟ هم بچه میخواد دلم هم میترسم

نه پشیمون نمیشی

خیلیا بودن چن سال نخواستن بعد بچه دار نشدن

فاصله سنیتونم خوب میشه 

الان بیاری ۴۰سالگی بچت ۱۳ یا ۱۴ سالشه

کی عروسی کردیمن یکسالهبه نظرت دیر نمیشه واسه بچه اوردنمونچیکار میکنی حوصله ات سرنره من همش دلم بچه م ...

من چندماه هسن ن میخوام یکم قلق زندگی دستم بیاد بعد

والا چرا همش از بی حوصلگی چل میشم تو خونه

عزیزم بگه عروسک نیست که شما هر وقت حوصله ات سر رفت باهاش بازی کنی کلی مسئولیت داره متاسفانه ما ایران ...

اره متاسفانه خودمم خیلی ناراحتم که واسه سرگرمی به فکر بچه میوفتم 

اهل مطالعه هستم 

ولی خب چیکار کنم که حوصله ام سرنره و نخوام بچه بیارم چه ایده ای داری 

از همسرم مطمئنم اگر هم برفرض محاااال نخوام یک روز باهاش باشم اهل شوهر مجدد نیستم خیلی سردم به مردا ب ...

نه اصلن مطمئن حرف نزن منم اوایل زندگی شوهرمو میپرستیدم کلی مطمئن بودم ازش ولی ببین دقیقا ۵ سال ک گذشت مشخص شد همه چی همش، خداروشکر میکنم ک بچه ندارم 

و اینکه بخاطر بی حوصلگی بچه نیار چون اوضاعت بدتر میشه 

ی کلاسی چیزی ثبت نام کن برو ،بچه خیلی مسئولیت داره خیلی سختی داره 

اره متاسفانه خودمم خیلی ناراحتم که واسه سرگرمی به فکر بچه میوفتم اهل مطالعه هستم ولی خب چیکار کنم که ...

فکر کنم گفتی شاغلی 

خب یه تایمی که سرکاری 

تایم ازادتم برو باشگاه کتاب بخون کلاس موسیقی ثبت نام کن 

کار های هنری تو خونه انجام بده …. 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

نه اصلن مطمئن حرف نزن منم اوایل زندگی شوهرمو میپرستیدم کلی مطمئن بودم ازش ولی ببین دقیقا ۵ سال ک گذش ...

خب من اگر شوهرم بد باشه بخوام طلاق بگیرم دیگه ازدواج مجدد نمیکنم چون از مردا خوشم نمیاد سردم بهشون مجرد بودم هم از همشون متنفر بودم میتونم بچمو خودم بزرگ کنم وضع مالیم هم خوبه 

اگر طلاق بگیرم یک بچه داشته باشم بهتره ازینکه هیچی نداشته باشم تنها تا اخر عمرم سر کنم 

اصلا از حوصله سررفتن و تنهایی خیلی میترسم چیکار کنم   

فکر کنم گفتی شاغلی خب یه تایمی که سرکاری تایم ازادتم برو باشگاه کتاب بخون کلاس موسیقی ثبت نام کن کار ...

اره شاغلم

ولی مشکل دارم همیشه باید در هر لحظه یک کاری بکنم    

خب من اگر شوهرم بد باشه بخوام طلاق بگیرم دیگه ازدواج مجدد نمیکنم چون از مردا خوشم نمیاد سردم بهشون م ...

بچه ک فقط مادر نمیخاد پدر هم میخاد و صدرصد ی پدر خوب میخاد بچه ات 

و فک کن اوضاع خوب نباشه بعدا بچه ات ازت بپرسم چرا منو اوردی بهش بگی چون حوصله ام سر رفته بود؟

نه به نظرم یکم صبر کن