2777
2789

خیلیییی لاغرم هرکاری میکنم اشتها ندارم که چیزی بخورم اگه بخورم وزنم بالا میاد نگین بزور بخور چون وافعا نمیتونم 

دنبال داروی مجاز میگردم که داروخونه داشته باشه و اشتهامو زیاد کنه چی بخرم؟شما از چی جواب گرفتین؟

تورو خدا کمکم کنین دارم میمیرم از لاغری استخونای ترقوه ام بیرونه لگنم کامل مشخصه💔🤦‍♀️😭😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️

راسیپ بخور اشتها باز میکنه ولی ممکنه عصبیت کنه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرسی چیزی باعث میشه اشتها نداشته باشی؟ 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

راسیپ بخور اشتها باز میکنه ولی ممکنه عصبیت کنه

راسیپ خوردم خب بعد انگار روم اثر نداشت زود بدنم بهش عادت کرده بود ولی اره عصبیمم میکرد🥲البته فقط یه بار شربتشو خوردم یه قوطی

شما استفاده کردین و نتیجه دیدین؟

عزیزم استرسی چیزی باعث میشه اشتها نداشته باشی؟

قبلا چاق بودم رژیم لاغری گرفتم وزن کم کردم بعدم نامزدیم بهم خورد عصبی شدم تا ۵،۶ماه درست غذا نخوردم بعدش دیگه اینجوری شدم هیچ اشتها ندارم با اینکه زمان زیادی گذشته از این اتفاقا

راسیپ خوردم خب بعد انگار روم اثر نداشت زود بدنم بهش عادت کرده بود ولی اره عصبیمم میکرد🥲البته فقط یه ...

زنداداشم استفاده میکرد خیلی راضی بود اخه وزنشم رفت بالا

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
من خیلی لاغر بودم با قد 175 فقط 50 کیلو بودم...رفتم باشگاه و یه وعده عدسی و لوبیا به غذاهام اضافه کر ...

خداروشکر منم ۱۷۷ام

وزنم ۵۶ استخونام کامل مشخصه ولی باشگاه نداریم 

🥲

بیا من از گوشتام بدم منم از خدامه لاغربشم ولی در حدی که تو مبگی هر چی میخورم با ترس میخورمبستی هر ...

کاش میشد با کمال میل قبول میکردم😂

میدونی واقعا اشتهام بستس نمیتونم که بخورم خودمم خستم😭