2777
2789
تقدیرو پذیرفتم و کم کم عشقش برام کمرنگ شد

خیلی خوبه 

همش میام ب خودم میگم اوکی قسمتم نبود ولی دل احمقم ک نمیفمه

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

.

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

کنار نیومدم ازدواج هم کردم روزی نیست بهش فکر نکنم سرمم حسابی شلوغه شاغلم و کارای خونه نایی برام نمیز ...

حتی فکر اینکه یکی غیر اون دستمو بگیره واسم دردناکه ...

با یکی دیگه ازدواج کردی ؟ 😔

اره 😔

شوهرم بد نیست آدم خوبی هست 

خیلی احساساتی و دست و دل باز هست 

ولی بازم فراموشم نشد متاسفانه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مجبورشدم. کنار‌نیومدم. بعد سیزده چهارده سال‌هنوز خوابشو میبینم یا گاهی تیکه کلاماش میاد تو دهنم

درکت میکنم...

کافیه اسمشو بشنوم تو خیابونی جایی 

همون لحظه حوری تپش قلب میگیرم که فقط اون لحظه دعا میکنم بمیرم :)

فراموش نکردمعشق اگه عشق باشه هیچوقت فراموش نمیشه.همیشه یچزی از وجود معشوق تو دل عاشق ته نشین میشه

قشنگ گفتی🤍🤌🏻

یه بار با اجی و باباش برخورد داشتم انقدر گند اخلاق بودن حالم به هم خورد اون عشق ۱۲ ساله پر پر شد و د ...

خوبه😂😂😂

خیلی خوبه همش میام ب خودم میگم اوکی قسمتم نبود ولی دل احمقم ک نمیفمه

میدونم خیلی سخته . باید از خدا بخوای یکی بهترشو بیاره تو قلبت. 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اره 😔شوهرم بد نیست آدم خوبی هست خیلی احساساتی و دست و دل باز هست ولی بازم فراموشم نشد متاسفانه

عشقه واقعی از بین نمیره 😢. منم یه دوستم ازدواج کرده بچه داره ولی هنوز تو فکر عشق قبلیشه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

فراموش ک نمیشهولی خب میخام هرکاری بکنم ک بدستش بیارممنتظرم پول بیاد دستممیخام ی دعای خوب براش بگیرم ...

بنظرم دعا نگیر واسش

بزار طبق روال عادیش بره

قسمتت باشه ب راحت ترین شکل ممکن میاد تو زندگیتو تاابد میمونه 

نزار دعا و طلسمو اینا گند بزنه ب باهم بودنتون :)