2777
2789
میدونم خیلی سخته . باید از خدا بخوای یکی بهترشو بیاره تو قلبت.

اینقدر خدارو صدا زدم که حس میکنم از صدام حالش بهم میخوره :))))

حس میکنم ولم کرده ...

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

با یکی دیگه ازدواج کردم.زندگیم زهر شد.آخرش عشق اولم مُرد و دیگه دفترش تو قلبم بسته شد

الهی بمیرم واست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقه واقعی از بین نمیره 😢. منم یه دوستم ازدواج کرده بچه داره ولی هنوز تو فکر عشق قبلیشه

شوهرم عاشقم بود 

بعد چهار سال التماس بهم رسید 

گاهی بهش حسادتم میشه 

بین خیلیا خوشبخته 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من تو ذهنم گشتمش و هر وقت فکرش سراغم میاد میگم که مرده وتموم شده ک براش گریه میکنم

خیلی سخته قبول کنی قسمتت نبوده

هرروز با خودم میگم صلاحت نبوده قسمتت نبوده ولی دلم اینقدر میخوادش که هرروزم دارم ارزوی مرگ میکنم🙂

اینقدر خدارو صدا زدم که حس میکنم از صدام حالش بهم میخوره :))))حس میکنم ولم کرده ...

نه اتفاقا خدا صداتو دوس داره دوس داره هی صداش کنی 😍 هرچیزی به وقتش اتفاق میفته فقط بگو خدایا هرچی خودت برام صلاح میدونی پیش بیار نتیجه شو میبینی 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نه اتفاقا خدا صداتو دوس داره دوس داره هی صداش کنی 😍 هرچیزی به وقتش اتفاق میفته فقط بگو خدایا هرچی خ ...

کاش اینطور ک میگی باشه خواهر :)🤍

دلم یه خوشحالی از ته دل میخاد 

خیلی وقته خنده رو یادم رفته ...

میتونم بپرسم چرا به هم نرسیدین؟ منظورم اینه بقیه مانع شدن یا خودتون نخواستین

باهم رفیقیم

من عاشقش بودم اون منو فقط ب چشم رفیق میدید

اون عشقش فوت کرده بود میگف بعد اون هیچ دختری ب چشمم نمیاد 

ذره ذره تو خواستنش آب شدم ...

تنها مانع ما خودش بود

مطمئنم میدونست که عاشقشم :)))

دقیقا عشقم با ادم اشتباه و زمان اشتباه بود :))))

عشق دوم اگر اشتباهات عشق اول رو پوشش بده میتونه خیلی عمیق تر از عشق اول باشه دقیقا سختی های عشق اول ...

چ جمله جدید و عجیبی 

شاید اینطور ک میگین باشه 🤌🏻