2777
2789
بله متاسفانه خیانت اونم در حد زن صیغه کردن البته من جدا شدم ولی نتونستم متنفر شم

شوهر منم صیغه کرد 

خوب کاری کردی جداشدی 

چرا یه آشغالی که بهت خیانت کرده رو هنوز دوستش داری 

ول کن گور باباش

دیگه دادگاه و قاضی و همه طرفشن راحت می‌تونه عدم حضانت بگیره

باهاش بحث نکن فقط یک کلام بگو اعتماد ندارم دوباره بچه بیارم 

اگر دوراز جون برعکس بود باز هم این حرف رو میزدی و خیلی ریلکس برخورد میکردی 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دادگاه و قاضی و همه طرفشن راحت می‌تونه عدم حضانت بگیره

اگر بچتون پسره باید بدونید قانونا حضانتش تا ۷ سالگی با شماست اگر عدم صلاحیتتون اثبات نشده باشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

تراپیست میرم گفت عدم صلاحیت روانی میرم میگیرم

متوجه نشدم

یعنی تراپیست شما به شما گفت صلاحیت روانی نداری برای بچه؟؟؟!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

شوهر منم صیغه کرد خوب کاری کردی جداشدی چرا یه آشغالی که بهت خیانت کرده رو هنوز دوستش داری ول کن گور ...

دست خودم نیست

باز برای شما معذرت خواهی کرده و پشیمونه

این زبونش دراز بود و بلاهایی سرم آورد 

منتها چون من اهل دوست پسر بازی اینا نبودم و اولین شخص زندگیم بود نتونستم اون وابستگیم رو از بین ببرم

نه شوهرم فهمیده میرم میگه کسی که روانشناس می‌ره لابد مشکل روانی داره

نمیدونم از نظر قانونی این مربوط میشه به عدم صلاحیت یا نه ولی اگه دوره روانشناسی اتون تموم بشه دیگه اگر مشکلی هم باشه رفع میشه در این مورد البته

اگر از هر لحاظ مالی اوکی هستید چرا با وکیل درباره‌ی این موارد صحبت نمیکنید به نظر من و اگر من جای شما بودم این مورد برام از هر مورد دیگه ای مهم تر میبود

دست خودم نیستباز برای شما معذرت خواهی کرده و پشیمونهاین زبونش دراز بود و بلاهایی سرم آورد منتها چون ...

الهی 🥹واسه منم معذرت خواهی آنچنانی نکرد مغرور و حق به جانبه 

خاک تو سر شوهر سابقت لیاقت دختر پاکی مثل تورو نداشته

ول کن دختر یه مرد خوب و پاک مثل خودت میاد سراغت  

معذرت خواهی که اوایل برام کادو گرون قیمت گرفت قبول نکردم می‌دونه کینه ایم و نمیبخشمش خیلی ام مغروره

چی بگم شرایطت سخته زندگی با دل شکسته آدمو نابود میکنه. مخصوصا اگه قبلأ دوستش داشته باشی و باهم خوب بوده باشید باز اگه جداشی میدونی که رابطت باهاش تمومه و شماهم فرصت جدید داری. به نظرم اون مردای  هرزی که یک شبه با یکی هستن خیلی بهتره تا عاشق یه نفر بشن. به نظرم دروغ میگه آبروش میره دلش نمیخواد ازت جداشه حتی بچه هم بهونست تا دوباره باهات ارتباط بگیره فقط مغروره نمیخواد مستقیم بگه. شما میدونستی؟ تا موقع مرگ زنه باهم بودن؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

نمیدونم از نظر قانونی این مربوط میشه به عدم صلاحیت یا نه ولی اگه دوره روانشناسی اتون تموم بشه دیگه ا ...

ببین نمیتونم طلاق بگیرم یعنی اجازه ندارم وگرنه تا تهش میرفتم 

ببین نمیتونم طلاق بگیرم یعنی اجازه ندارم وگرنه تا تهش میرفتم

خب کی بهتون  این اجازه رو نمیده؟؟ اگر مشکل همسرتونه که قبلا گفتم گزینه هایی که دارید رو

چی بگم شرایطت سخته زندگی با دل شکسته آدمو نابود میکنه. مخصوصا اگه قبلأ دوستش داشته باشی و باهم خوب ب ...

نه بعد اینکه من صیغشو فهمیدم از هم جدا شدن ولی زنه ول کن نبود دیگه چند وقت قبل مردنش از شوهرم باج و حق السکوت گرفت زدن به تیپ و تاپ هم بعدشم که

الهی 🥹واسه منم معذرت خواهی آنچنانی نکرد مغرور و حق به جانبه خاک تو سر شوهر سابقت لیاقت دختر پاکی مث ...

دیگه هرگز ازدواج نمیکنم عزیزم 

دیگه نمیتونم اعتماد کنم به کسی 

از طرفی حوصله ی شناختن کسی و شناسوندن خودم به کسی رو ندارم 

تنهایی آرامشم بیشتره 

انشالله این نفرت و کینه از دلت پاک بشه عزیزم و زندگیت دوباره جون بگیره