2777
2789
عنوان

نمیخواد قصدا رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 67 پست
تو واقعا نسخه دوم مادر منی البته اگر ناراحت نمیشییک زن فوق العاده قوی، با روحیه، با هدفایولخوشم اومد

الان مادرتون در چه حاله

خوشحالی که اون مادرته

من همه سختی هارو تحمل کردم بخاطر دخترام که فردا روزی به بودن من افتخارکنن

وازخدا میخام روزی نیاد که از به دنیا اوردنشان سرزنشم کنند

اگه دوست داشتید بیشتر از مادرتون بهم بگید برا چه چیزهای تلاش کرده چطور به دست اوردهکجاشکست خورده ودوبار پاشده

اصلا به این حرفا توجه نکنتو شخصیتت مول مادر منهپدر منم هیچی نداشت جز یه خونه و مغازه مادر من هم خیلی ...

من دانشجوی ترم اول حقوقم من23سالمه الان انشالله 3تا4سال دیگه ازمون بدم وکیل بشم هنوز به شاغل شدنم کلی مونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اول فک کردم حق با شوهرت الان که همه ی حرفاتو شنیدم نظرم عوض شد امید وارم موفق باشید   و به نظرم اگه میتونی سعی کن یه زره بیشتر با شوهرت صحبت کنی که بفهمه پیشرفت هیچ پشیمونی نداره    نگا کن ببین دوستی چیزی نداره که از حسودی بشینه زیر پاش نزاره پیشرفت کنید همش بگه کافیه و اینا     به نظرم اگه همراهی کنه خوب قطعا راحت تره برا هر دوتون و بهتره خب

خدایا خودمو به تو سپردم.

الان مادرتون در چه حالهخوشحالی که اون مادرتهمن همه سختی هارو تحمل کردم بخاطر دخترام که فردا روزی به ...

مادر خودش رو خيلي اذيت كرده

از اينكه مادرمه خوشحالم بهش افتخار ميكنم اما: اصلا دلم نميخواد راه اونو برم

صادقانه تر از اين نميتونستم بگم

اما خب همينكه توي اين سن خودش و پدرم به كسي بخصوص بچه ها نياز ندارن عاليه

كلا از وقتي يادم مياد براش همين مهم بود: محتاج كسي نباشه

مادر خودش رو خيلي اذيت كردهاز اينكه مادرمه خوشحالم بهش افتخار ميكنم اما: اصلا دلم نميخواد راه اونو ب ...

اگه اجازه بدین این سوال ازتون بپرسم دوس دارم ازنظر اولاد اینو ببینم

چرا دوس نداری جاش باشی

اگه اجازه بدین این سوال ازتون بپرسم دوس دارم ازنظر اولاد اینو ببینمچرا دوس نداری جاش باشی

ببین توضیحش سخته

پدرم من مثل همسر شما آدم قانع و منفعلیه اما بسیار زحمتکشه،، تمام عمرش کار کرده اما براش مهم نبوده که خونه و زندگی بهتری داشته باشه

برعکس مادرم برای مهم بوده

و پدر خودشو درآورده

قطعا اگر مادرم تلاش نمیکرد ما زندگی بهتری نداشتیم و شاید الان یقه ش رو میگرفتیم که چرا فلانکارو نکردی برای ما؟

ولی طفلی تمام عمر صرفه جویی کرده به خودش نرسیده و عادت کرده به همین سیستم

باورت میشه هنوزم وام برمیداره قسط میده؟ برای هر چیری که بشه! 

بدن خودش رو از بین برده

هنوزم حاضر نیست برای راحتی خودش هزینه کنه، میگرده ارزون‌ترین جا رو پیدا میکنه، فاجعه است

شاید برای همینه که ما بچه هاش به نوعی یه طور اختلال رفتاری داریم و من برام هیچی مهمتر از راحتی خودم نیست

خونه اجاره ای میشینم اما ۱۵ ساله کارگر دارم که کارامو بکنه، محاله جز ماشین خودم و تاکسی سرویس با چیزی جایی برم، حتی اغلب خریدم رو میگم برام بیارن تا توی خونه

تنبل نیستما، ولی انگار همش میترسم مثل مادرم بشم

ببین توضیحش سختهپدرم من مثل همسر شما آدم قانع و منفعلیه اما بسیار زحمتکشه،، تمام عمرش کار کرده اما ب ...

بله متوجه هستم 

ولی من معتقدم باید اول به خودم برسم تا بتونم بچه هایی باروان سالم پرورش بدم

ی داستان تعریف کنم برات

میگن ی مادر دوتا بچه داشت واونا خیلی نیازمند وفقیر بودن مادر سرکار میرفت وفقط میتونست ی قرص نان تهیه کنه اون هروز نان به ۳تکه تقسیم میکرد وباهم میخوردن ولی شبا عذاب وجدان میگرفت میگفت نکنه بچه هام سیر نمیشن وتصمیم گرفت دیگه نان فقط ۲تکه کنه وفقط بچه هاش بخورن بعد ۲هفته مادر مرد وبچه ها دیگه نون نداشتن وبعد چند وقت ازگرسنگی مردن

اینکه مابرای بچه ها دلسوزی کنیم و خودمون مسول بدونیم خوبه ولی این بچه ها درهمین حال به مادربیشتر ازهمه چیز بیشتر نیاز دارن به ی مادر شاد زیبا.  سالم و پراز امید 

من همیشه اولویت خودم .اول من بعد بچه هام .بعد شوهرم 

من معتقدم من باید سالم وتوانا بمونم تا بتونم کنار بچه هام باشم

بله متوجه هستم ولی من معتقدم باید اول به خودم برسم تا بتونم بچه هایی باروان سالم پرورش بدمی داستان ت ...

مادر من افتخار اينه كه خودش رو فداي بچه ها كرده

خيلي دردناكه اين طرز فكر

شما ولي راهت و فكرت درسته

حواست باشه از اين مسير خارج نشي