2777
2789
عنوان

نمیخواد قصدا رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور مردا احمقن

زن بساز باعث پیشرفت نمیشه

زنی ک توقعش بالاس و به کم قانع نیس باعث پیشرفته

مثل واکسن میمونه اولش درد داره ولی میدونی برات خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من این زندگیو نخاستم حالا که مجبورم کردن باشم باید کمکم کنه به رویاهام برسم من فقط دارم تلاش میکنمبه ...

نه نرو سرکار. شوهرت به اندازه کافی از زیر کار در برو هست، تو ام سر کار بری کلا زندگیو ول میکنه برا تو

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

چرا باید شما نگران قسط باشی؟ پول میوه و قسط را خودش باید جور کنه...اگر شما هی خودت را نگران نشون ندی خودش مجبوره حلش کنه.

..وقتی می بینه این طوری شما واکنش نشون میدی بیشتر روی اون حساسیت ایجاد می کنه.... بگو قسط ها را نده برو برام یه جا بخر...من عقابم نمی تونم با خروس کنار بیام

ببین راحت و رک: شما شاغل نیستی، اگر بودی و شوهرت بیکار بود، حاضر بودی بیشتر کار کنی که اون به رویاها ...

افرین حق گفتی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

چرا باید شما نگران قسط باشی؟ پول میوه و قسط را خودش باید جور کنه...اگر شما هی خودت را نگران نشون ندی ...

خب زن هم باید با شوهرش همکاری کنه دیگه اون دوران گذشته فقط مرد سختی مشکلات اقتصادی به دوش بکشه سخته

اینجور مردا احمقنزن بساز باعث پیشرفت نمیشهزنی ک توقعش بالاس و به کم قانع نیس باعث پیشرفتهمثل واکسن م ...

نه پرتوقع خوبه نه کم توقع باید متعادل باشه

خب زن هم باید با شوهرش همکاری کنه دیگه اون دوران گذشته فقط مرد سختی مشکلات اقتصادی به دوش بکشه سخته

مرد باید بتونه مدیریت کنه. اگر سر موعد قسط میوه نخره کمتر فشار بهش میاد. دلیل نداره به زنش سرکوفت بزنه..اگر نمی تونست باید قبول نمی کرد...مدیریت یعنی همین

اینجور مردا احمقنزن بساز باعث پیشرفت نمیشهزنی ک توقعش بالاس و به کم قانع نیس باعث پیشرفتهمثل واکسن م ...

همیشه هم زنی که توقعش بالاس باعث بیشرفت نمیشه

همیشه هم زنی که توقعش بالاس باعث بیشرفت نمیشه

حالا شما مایلی هر جوری دوست داری فکر کنی ( امضام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مرد باید بتونه مدیریت کنه. اگر سر موعد قسط میوه نخره کمتر فشار بهش میاد. دلیل نداره به زنش سرکوفت بز ...

من کاری به مرد ندارم الان هیشکی به تنهایی نمیتونه مدیریت کنه زن وشوهر باید باهم باشن پشت هم باشن زن باید نه کم توقع نه پرتوقع باشه باید متعادل باشه درست مثل مادربزرگم