2777
2789
عنوان

شیشه شیر آنتی کولیک بیبی لند

43 بازدید | 3 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من چه‌ام رفلاکسی هستش و شیر مخصوصی که می‌خوره نسبت به شیرهای معمولی سنگین‌تره از هر سرشیشه‌ای بیرون نمیاد،من بیبی لند دارم ولی شیر ازش بیرون نمیاد،الان چهار ماهه از وی بیبی استفاده می‌کنم آنتیکولیکم هست یلی هم راحت می‌خوره بچم ولی الان دنبال یه شیشه شیر آنتیکولیک دسته دارم که پسرم کم کم بتونه با دسته بگیره شیششو،مارک خاصی پیدا نکردم همه جا نوشته بود بیبی لند انگاری بیبی لند آنتیکولیکش دسته هم داره،می‌خواستم ببینم کسی اصلاً ازش استفاده کرده؟آنتیکولیکش کار می‌کنه واقعاً نفخ و می‌گیره؟و اینکه اگه استفاده کردین شیر چند قطره‌ای ازش بیرون میاد تند تند میاد یا خیلی آهسته؟ممنون میشم اگه کسی استفاده کرده راهنماییم کنه

سلام عزیزم من برا پسرم گرفتم خوبه سر شیشه شیرش هم مدل ارتودنسیه . برا منم اصلاا بیرون نمیومد خودم با سوزن داغ سوراخشو گشاد کردم الان راحته 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

سلام عزیزم من برا پسرم گرفتم خوبه سر شیشه شیرش هم مدل ارتودنسیه . برا منم اصلاا بیرون نمیومد خودم با ...

چه خوب چون من این دوتا بیبی لندی که دارم با سوزن هم سوراخ کردم ولی بازم ازش شیر بیرون نمیاد 😂🤦🏻‍♀️ مقاومت می‌کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خوب چون من این دوتا بیبی لندی که دارم با سوزن هم سوراخ کردم ولی بازم ازش شیر بیرون نمیاد 😂🤦🏻‍♀ ...

سوزنو داغ کن بکن توش یکم بچرخون اونجپری وگرن به این راحتیا نیست🤣

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶