2777
2789
عنوان

از کلاه هایی که از خرید اینترنتی سرتون اومده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
من یه بار گول خوردم دیگه اینترنتی خرید نکردمالبته شال ولباس بچه گونه از اینستا خریدم که خوب بوده

من کلا میترسم

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگم بخندی فیلم پدرخوانده سفارش دادم

سریال کره که توش یانگوم بازی یمکرد آورد

اصلا اسمش معلوم نبود فکر کنم. یک پدر چیزی داشت

الان یادم نیست چون خیلی سال گذشته 

[کره ۱۸ قسمت ی ]مرد پیری آورد.درخونه سال۸۸

که دانلو زیاد توس لیت نبود در دسترس

مث الان یویتوب و یا سایت های که خارجی رو داره 

بعد اون هرچی خاستم دان کردم

وهم کلا از کلوپ مثلا فبلم قدیمی قبل انقلاب گرفنم

بعد اون پادسال

شوهرم ساعت هوشمند کادوی زایمان  قبل زایمانم باانتخاب خودم سفارش داددم

و امسال ‌گیف سفارش دادمچون حضوری شعبه داشت برند نفیس

پولم دادم عصرش اوردن

اینا چون مطمن بود

دیجی کالا

وبرای کیف سایت برند نفیس

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بگم بخندی فیلم پدرخوانده سفارش دادمسریال کره که توش یانگوم بازی یمکرد آورداصلا اسمش معلوم نبود فکر ک ...

اخه اینا ادرس حضوریم نداشتن،تازه منم پیام داده بودم میخاستم سفارش بدم،بعد چون قیمتش مکشوک بود منتظر موندم ببینم برا مامانمو میارن ک نیاوردن

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

من وسایل ارایشی و مراقبتی و بهداشتی و روسری و مانتو و شلوار سفارش دادم به دستم رسید از دیجی کالا و کیمیا استور و باسلام و گالری صالحی و اسکارف یگانه و اکسونی همه شون به دستم رسیدن چون قیمتاش:نسبت به جاهای دیگه ارزونتره من سفارش دادم کلا حال میده پستچی بسته پستی میاره ولی خب بدیش اینه همیشه باید خونه باشی چون بعضيا زودتر بعضيا دیرتر زمان دقیق نمیگن فقط دیجی کالا زمان رو تعیین میکنه 

اخه اینا ادرس حضوریم نداشتن،تازه منم پیام داده بودم میخاستم سفارش بدم،بعد چون قیمتش مکشوک بود منتظر ...

ن این کیف امسال 

اول حضوری ن بعد سایت هم دارن

نه مث پیج آنلاین شام نیستن

مورد اول سال ۸۸ فیلم. پدرخوانده 

سریال کره ی داد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم