2777
2789
عنوان

بنظرم چشم زخم واقعا وجود داره

244 بازدید | 24 پست

همیشه فکر میکردم خرافاته

تا اینکه یه سری اتفاقات واسه خودم افتاد 

و دقت ک کردم اطرافیانم هم دیدم حتی طرف فوت شد

یکی از آشناها خانوم خیلی خیلی خوشگلی بود

و زندگی خوبی داشت طوری زیبا بود ک همه میخکوب میشدن

و وضع مالی عالیه در کل زندگیش خوب بود

این اولین بار ک وارد ی جمعی میشه از اقوام شوهرش یه سفر بوده ک خواستن اشنا بشن با این عروس

بعد اون سفرهم همه راجع ب زیبایی این دختر میگفتن

تا اینکه ب چند روز نمیکشه و دختره تصادف میکنه و فوت میشه

درسته تصادف یه حادثه هست

اما من فکر میکنم علت فوت این شخص چشم نظر بوده

چون خیلی خیلی خیلی تو چشم بود

و زیبای طبیعی بود بدون هیچ عملی 

همه جا حرف خوشگلیش بود

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد دارم و چندین بار هم واقعا دیدم که چه به سر آدم میاره

واسه خودمم اتفاق افتاده ایمان دارم بهش

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

اصلش اینه شخص به حدی حسادت توی قلبش زیاد میشه که برای یک لحظه قلبش خالی از ایمان و عشق میشه و مملو از کینه و حسادت و... میشه و اون انرژی منفی که می‌فرسته کار طرف رو میسازه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

متاسفانه 

«العینُ حَقٌّ، تُدخِلُ الرَّجُلَ القَبرَ، و تُدخِلُ الجَمَلَ القِدرَ»

چشم‌ حق است، انسان را در قبر و شتر را در دیگ می‌اندازد.

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

چشم زخم هم تو روایات هست هم از نظر علمی تثبات شده که از طریق چشم انرژی منفی ساتع میشه حتی ازمایشاتی هم روش شده فیلم هاش هست یه عده دور هم می ایستن با نگاه بد به میز نگاه میکنن درجا پودر میشه یا اشیا دیگه کلی ازمایش هست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
متاسفانه «العینُ حَقٌّ، تُدخِلُ الرَّجُلَ القَبرَ، و تُدخِلُ الجَمَلَ القِدرَ»چشم‌ حق است، انسان را ...

ممکنه طرف حسود هم نباشه

انسان پاکی هم باشه ولی چشم بزنه

با شگفتی در مورد کسی حرف نزنید

اگه چیزی براتون شگفت انگیز بود یا خوشتون اومد حتماااااااا حتمااااااا بگید ماشاءالله یا چند تا صلوات و آیت الکرسی.....

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜