2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ترکیبه؟  

امروز صب آرایشگاه بودم، همه این رنگا اسم داشتن. کاش یادم میموند میگفتم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
رنگ گذاشتی؟

نه آرایش داشتم امروز. ولی منتظر بودم نوبتم برسه رنگارو نگا میکردم. خیلی قشنگ بودن، همشونم اسم داشتن. یه بلوند پلاتینی و بلوند سوئدی پسندیدم، پرسیدم این رنگ و میشه رو موهام درآورد، گفت آره ولی دکلره کامل می خواد.

الان این رنگایی که شما گذاشتی همشون اسم داشتن

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
نه آرایش داشتم امروز. ولی منتظر بودم نوبتم برسه رنگارو نگا میکردم. خیلی قشنگ بودن، همشونم اسم داشتن. ...

من میخوام شکلاتی دودی روشن بزارم

ب نظرت خوبه؟

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
من میخوام شکلاتی دودی روشن بزارم ب نظرت خوبه؟

شکلاتی دودی روشن؟  ..تیره نمیشه به نظرت؟ چون همه این عکسایی که گذاشتی رو دسته عسلی به پایین هستن. شکلاتی میره روی شرابی و قهوه ای و اینا

موهات اصلش چه رنگیه؟ من موهام مشکیه تقریبا. یه بار شکلاتی تیره (Dark chocolate) گذاشتم، فرق زیادی نکرد