2777
2789

پسری که بهم قول ازدواج داده بود و حتی با مامانم صحبت کرد و گفت ۲ ماه دیگه میام خواستگاری دو روزه جوابمو نمی‌داد امروز اینستا برام ریلز فرستاد که نوشته بود (برای کنار گذاشتنت به مغزم تبریک و به قلبم تسلیت میگم )

زنگ زدم دیدم بلاکم کرده ۵ سال باهم بودیم اصلا نمی‌دونم چرا یهو اینطوری کرد دلیل تموم شدنشم به من نگفت هیچی حالم خیلی بده دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭😭😭

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بعد چندین سال موقع ازدواج میشه میکشن کنار

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

پسر چندسالش بود بچه سالهای الان جوانهای الان اکثرا اینطوری شدن نمیدونم چرا واقعا سر یچیز الکی ولت میکنن میرن عجبا

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

آدم ترسو و بی جنمیه حتی جرات نداره مثل مرد باهات خداحافظی کنه 

۵سال با یه نامرد عمرت تلف که نه ولی تجربه شد 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ذات پسرا همیشه همینه

ذاتشون نیست

نتیجه تربیت نکردن خانوادس

که سخت رو تربیت پسرشون کار نمیکنن

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

متاسفم و حق داری ناراحت باشی. ولی بعد از این که خوب ناراحتیات رو کردی بشین فکر کن که دوست داشتی با یه آدم بی‌مسئولیت ازدواج کنی؟ کسی که حتی نمی‌تونه تلاش کنه؟ نمی‌تونه پای چیزی که گفته وایسه؟ 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
چیزی ازت لو نرفته؟؟بدخواهی نداری

نه هیچی با سر کار رفتنم مشکل داشت بهش نگفتم بعد شنیده بود از همسایه یخورده دعوا داشتیم ولی بعدش دیگه مشکلی نداشت می‌گفت برو

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
واایتف به شرافتش☹️☹️چرا الکی قول ازدواج داد

نمی‌دونم داغون شدم الان مامانم میخواد میخرم کنه ۵ سال ب پای کی نشستم خدایا 

چون بعد چندین سال موقع ازدواج میشه میکشن کنار

چرا اخععع