2777
2789
عنوان

حالم بدهههه پسری که بهم قول ازدواج داده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 81 پست
منم دوستم اینطوری شده بود از یک نفر تو همین سایت فا.ل گرفت تمام زیر و روی پسره رو براش در آورد بهش گ ...

کییییی

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

تف تو ذات بدشون واقعا الان میفهمم همه پسرا اینطورین

لعنت به همشون

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم کسی پشتت چیزی گفته چون میگی گفته به مغزم تبریک میگم ینی ازدواج باتو حماقت بوده ازنظرش

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

منم دوستم اینطوری شده بود از یک نفر تو همین سایت فا.ل گرفت تمام زیر و روی پسره رو براش در آورد بهش گ ...

@niniyar‍ 

تبلیغ فا لدر روز روشن

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

نمی‌دونم داغون شدم الان مامانم میخواد میخرم کنه ۵ سال ب پای کی نشستم خدایا

سال ۹۳ عاشق دوست داداشم شدم زیادم بازار میدیدمش اصلا پیش کسی لو ندادم ۱۱ ساله تا اینکه ازدواج کرد پدرزنش همسایمون بود از دست پسره خون گریه میکرد خداروشکر کردم اصلا بروز ندادم دیگه

توام یه ایموجی 💩 براش بفرست بهتر که الان خودشو نشون داد، باور کن گاهی دخترا هرکاری میکنن که طرف مقا ...

بلاکم کرده چجوری بفرستم 

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
یه نفر می گفت اکثر پسرا برا اینکه دختر رو راضی کنن باهاشون رابطه داشته باشه بهش قول ازدواج میدن مثل ...

دیگه ازم سیر شد

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
خیلی دوسش دارم اصلا نمی‌دونم چرا این کارو کرده دلیلش چی بوده

بجای این که دنبال این باشی چرا رفت دلیلش چی بود چرا قدر منو ندونست کاش یه روزی بهش ثابت شه یا کاش برگرده و کاش فلان کار رو کنم، الان فقط و فقط غصه‌ش رو بخور و بعد هم عبور کن ازش. درسش رو بگیر و رد شو از این اتفاق. نرو تو بازی چرا ولم کرد چرا اینجوری شد چیکار کنم برگرده چیکار کنم پشیمون شه. 

هر دلیلی داره واسه خودشه اصلا اهمیتی نداره که چیه. واقعیت اینه که یه آدم نخواسته حالا به هردلیلی. بخوای دنبال این سوالات بری پنج سال دیگه از عمرت رو هم هدر میدی.

واقعیت اینه که رفته و اینو بپذیر. غصه بخور، سوگواری کن ناراحت باش ولی بپذیر و رد شو و درسش رو بگیر

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
بلاکم کرده چجوری بفرستم

یه مقدار نمونه ی مجانی براش با پست بفرست 

اگه آدرسش رو داری 

ببین اصلا ناراحت نباشیا 

بخدا ایران پر از جنس مخالفه 

آخرش اونی که قسمتته میاد جلو

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...