2777
2789

برای تولیدی لباس لباس برش داده میارم دوخت میزنم تا قسطام تموم شه

در کنارش چه شغلی داشته باشم که درآمدش خیلی خوب باشه ؟نیاز ب درآمد دارم

آرایشگری یا آنلاین شاپ یا چی؟؟

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از همین شغلت میشه بگی چقدر درآمد داری؟

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

از همون لباسا نمیتونی بفروشی؟ با تولیدی هماهنگ کنی به قیمت تولیدی بگیری عکس بگیری و بفروشی اینطوری و ...

ن نمیدن

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
عزیزم از همین شغلت میشه بگی چقدر درآمد داری؟

دوخت هر لباس۲۰هزارتومن😔ولی مجبورم

دوخت هر لباس۲۰هزارتومن😔ولی مجبورم

بازم خیلی خوبه عزیزم

همه تولیدی ها میدن به نظرت؟ و اینکه روزی چنتا میشه دوخت؟

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

بازم خیلی خوبه عزیزمهمه تولیدی ها میدن به نظرت؟ و اینکه روزی چنتا میشه دوخت؟

بستگی ب خودت داره روزی تا۲۰تا هم میشه

خیلی آدم اذیت میشه

منظورم اینه راسته دوز رو باید جدا تهیه کنم یا روی چرخ معمولی هم میشه نصب کرد ؟

ن چرخ راسته دوز باید بگیری