2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میشوره مشکلی نداره یه موقه هایی من میگم باید بشورم میگه نمیخواد من میشورم یا خودش اصلا خودجوش میره میشوره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نه نمیشوره 

ولی بابام تو خونه خیلی کار میکنه سرویس هم میشوره وایتکسی میکنه جارو میزنه ظرف میشوره غذا چای درست میکنه ولی مامانم دائم باهاش دعوا وبحث میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چشکلی میشوریش

با همون برس خودش ، در طول روز هر چند بار که میرم حتما خوده سنگ میشورم از بالا تا پایین هم یه اب میگیرم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بله هفته ای سه بار،کلا همه کارهای خونه داری رو بلد هستن و خیلی خوب انجام میدن خیلی تمیز و بهداشتی،ظرفهارو هم همیشه با وایتکس میشورن خیلی سریع هم خشک میکنن و میزارن سر جاش

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بعدش میری حمام؟

نه 🤣

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

واسه من سالی یک بار ظرف میشورهبعدش که میرم بشقاب بردارم تهوع میگیرم....

😂😂😂😂😂 خاهر یجوری میشورن که دیگه اگرم بخان کاری کنن از دستشون میگیریم میگیم توروخدا نشور برو استراحت کن 🤣😅😅😅

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی