2777
2789
😂😂والا بخدا آدم تعجب میکنه از رفتار خیلیا خوبه حالا عقد هستن

آره

من خودم هزاران چالش با خانواده شوهر دارم مخصوصاااا پدرشوهرم خیلی بی درکه خیلی با حرفاش منو تحقیر میکنه درصورتی که دختر خودشو تا آسمون میبره بالا

ما تو دوران عقد داشتیم با یکی‌از دوستامون که اونا هم یه زوج بودن میرفتیم مسافرت، دم‌ رفتن یهو پدرشوهرم رو کرد به دخترش اصرااااار اصرااار که تو‌هم باهاشون برو میخوای خونه بمونی چیکار

کدوم دوتا زوجی آخه یه مجرد میندازن دنبال خودشون؟😂

هر چند مابقی جاها که دونفره بودیم هیچوقته خدا خواهرش نزاشت تنها بریم گند زد به ۳ سال عقدمون‌ دختره ی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهمن خودم هزاران چالش با خانواده شوهر دارم مخصوصاااا پدرشوهرم خیلی بی درکه خیلی با حرفاش منو تحقیر ...

😐واااااااااای چقد به جات حرص خوردم 

تو هم باید تو دوران عقدش تلپ میشدی باهاشون 

حس میکنم میترسن رابطه داشته باشین..... برا همین میترسن یا مثلا می‌ترسه خرجت کنهنمیدونم والا این چیزی ...

مگه تو شهر خودمون نمیتونیم رابطه داشته باشیم؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
آرهمن خودم هزاران چالش با خانواده شوهر دارم مخصوصاااا پدرشوهرم خیلی بی درکه خیلی با حرفاش منو تحقیر ...

چقدر بده و اد حرصش درمیاد

اره ولی باباش میخواد سالم بمونی

اگر اینه من ناراحت نمیشم ولی از اینکه چشم نداشته باشه خوشیمونو ببینه ناراحت میشم

اگر اینه من ناراحت نمیشم ولی از اینکه چشم نداشته باشه خوشیمونو ببینه ناراحت میشم

نه بابا نمیخواد خط روت بیفته ، برای چی میخواد خوشیتو‌. ببینه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛