2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهر مادرشوهر چقدر راحتید

311 بازدید | 33 پست

من اوایل ازدواج حتی یک لیوان آب هم نمیخوردم اگر برام نمیاوردن

اصلا سر یخچال و آشپزخونه نمیرفتم

ولی الان بعد از ده سال گرسنه شدم رفتم سر گاز از غذای ظهر یکم مونده بود باز کشیدم و خوردم

چقدر آدما به مرور زمان عوض میشن یک لحظه داشتم به تفاوت  اوایل فکر میکردم و الان

البته اینم بگم خونه مادرشوهرم شهرستانه و ما سالی دو سه بار در حد یک هفته میایم میمونیم ولی گوشت و مرغ و برنج رو خودمون میاریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتم، در حدی که گرسنم بشم غذا میخورم و منتظر بقیه اعضای خونواده نمیمونم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

زمانی ک مادرشوهرم بود خیلیییی راحت بودیم انگار خونه اقام مثلا رفته باشم خدایی ادمای ماهین..غریبه نیستن خونه دایم میشن

ولی از وقتی پدرشوهرم زن گرفت در حد مهمون ی نیم ساعت میریم وبرمیگردیم😭😭خیلی بد شده کاش زن نمیگرفت 

اینم بگم اگه خواهرهای همسرم باشن معذب میشم اینقدر راحت نیستم ولی وقتی خودمونیم خیلی راحتم

خوبه مرزو حفظ کن 

ولی من خونه‌هر کدوم از فامیل که برم راحتم 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من ۴ساله عروسشونم

برخلاف جاری و نوه ها، خیلی راحت نیستم. در حد معمول

مثلا همه بدون اجازه از این اتاق میرن به اون اتاق، رو تخت شون میخوابن بچه ها

ولی من هنوزم اجازه میگیرم، حتی بخوام چادر بردارم نماز بخونم. البته مادرشوهرمم خونه من همینجوره. اجازه میگیره

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
زمانی ک مادرشوهرم بود خیلیییی راحت بودیم انگار خونه اقام مثلا رفته باشم خدایی ادمای ماهین..غریبه نیس ...

آره خونه ای که زنش مادر خود آدم یا مادر همسر نباشه دیگه اون راحتی نیست

تو خونه دیگه معذبی

آدم وسواسی خیلی سختهمادرشوهرم دوستمم وسواسه میگه من حتی چی بشه از اجبار برم دستشویی خونشون

منم خیلی کم رفتم

اونم میدونم وقتی برگشتم تمام زندگیش رو شسته نه فقط دستشویی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷