2777
2789

من با پارتنرم یک سال باهم بودیم بعد از یک سال چون تفاهم نداشتیم هی بحث میکردم باهاش بهش گفتم که عاشقت نبودم و داشتم فیلم بازی میکردم برات(ولی واقعا برام مهمه عاشقشم نباشم)بعد از این حرفم توی یک ماهی که کات کردم ۱۰بار بهم پیام داده هی بهم گفت دلتنگمه یه بارم گفت بیا سرکلاس ببینمت نرفتم یه بارم گفت یک ساعت بیا ببینمت بازم نرفتم بعد اون دلتنگیش اینا بهش گفتم هر وقت فرصت داشتی بهم خبر بده اونم بعد ۶روز بهم پیام داد گفت تعطیلات نبودم بیا ببینمت و واقعا دلتنگتم منم گفتم خبر میدم بعد ۵روز بهش گفتم گفتش شیرازم سه شنبه عصر میام بعد گفتم شنبه گفت باشه توی بحثامون کوتاه میاد حتی دیشب بهش گفتم تو هرزه ای و از خودت حالم بهم میخوره ولی رفتم ازش معذرت خواهی کردم گفت من از دست تو ناراحت نمیشم نفسم هر چی بگی حق داری به خدای علی قسم دوست دارم چرا داره اینجوری میکنه؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا میخواد اوکی بشین بهت بی محلی کنه و ولت کنه که مثلا حرفتو جبران کرده باشه! یا ملا شخصیت نداره یا خودآزار هست.

چیز خوبی ب ذهنم نمیرسه!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
هرکی چندبار یه چیزیو بگه خودشو میاره پایین؟ کلا پرسیدماو التماس منظورم نیست حالت عادی

بله تقریبا! چون اگه واسه طرف مقابل خودتون و حرفتون مهم باشه بهش اهمیت و ترتیب اثر میده و نیاز ب تکرار چندباره نیست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بله تقریبا! چون اگه واسه طرف مقابل خودتون و حرفتون مهم باشه بهش اهمیت و ترتیب اثر میده و نیاز ب تکرا ...

اصلا شاید اون شخص واقعا نتونه نه اینکه نخواد ولی وقتی چندبار بگیم خودمون کوچیک میشیم و اون اینو میبینه، 

من پارتنرم کلا یه چیزی بار اول بره تو ذهنش اون ذهنیتو میگیره یه بار من یه چیزی ازش خواستم چندبار گفتم بعد یه موقعیت پیش اومد که مجبور شدم جایی یه چیزیو بخوام از کسی دوبار بهش گفتم بعد پارتنرم تیکه انداخت سر یه موضوع گفت تو که بلدی اصرار کنی خب بهش میگفتی تو که خوب اصرار میکنی یه همچین چیزی😤😤😤😤😤