2777
2789

بچه ها کلی خرید کردم

دوتاشو نفرستادن

پولشو دادم ولی هییییییچ جنسی برام ارسال نشده

واقعا نمیدونم چی بگم بچه ها برای اینکه بتونم با پشتیبانی دیجی کالا صحبت کنم چیکا کنم

شمارشونو دارم

ولی هرچی این گزینه های ک میگه رو میزنم ی نفر پاسخگو نیس

توروخدا اگ میدونید بگید چجوری باهاشون تماس بگیرم 

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش پشتیبانی خوبی دارن ، زنگ بزن منتظر بمون اپراتور جواب بده و بهش بگو کالایی ارسال نشده ، راهنمایی میکنن ، چندین بار برای من پیش اومده ، دوبار پولشو زدن به کیف پولم و دو سه بارم جنس رو جدا برام فرستادن ، خیالت راحت 

نگران نباش پشتیبانی خوبی دارن ، زنگ بزن منتظر بمون اپراتور جواب بده و بهش بگو کالایی ارسال نشده ، را ...

شمارشونو دارم

ولی هی میگه برای ارتباط با فلان بخش این شماره بزن اون شماره بزن

اخرم هیچکی جواب نمیده نمیدونی باید چیو بزنم ک ب پشتبان وصل شم?

نگران نباش پشتیبانی خوبی دارن ، زنگ بزن منتظر بمون اپراتور جواب بده و بهش بگو کالایی ارسال نشده ، را ...

تو دیجی کالا تو قسمت سفارش های من چک کن ببین وضعیتشو چی زده

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

به شماره 61930000 زنگ بزن بگو سفارشت رو ناقص فرستادن چک میکنن بعد پولشو میزنن به کیف پول دیجی کالا ت

زنگ میزنم

هی میگه این شماره رو بزن اون شماره بزن اخرم وصل نمیشم ب پشتیبانی نمیدونی کودوم شماره رو بزنم ک ب پشتیبانی وصل شم؟

تو دیجی کالا تو قسمت سفارش های من چک کن ببین وضعیتشو چی زده

کل سفارش هامو زده تحویل ب مشتری

ولی دوتا جنس گرونمو نیاورده

شمارشونو دارمولی هی میگه برای ارتباط با فلان بخش این شماره بزن اون شماره بزناخرم هیچکی جواب نمیده نم ...

زنگ که زدی منتظر بمون که کد هارو بگه ، مثلا میگه برای پیگیری سفارش عدد فلان رو بزنین ، بعد همین جوری جلو برو وصل میشی به اپراتور