2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین لطفا

655 بازدید | 47 پست

نمیتونم برم سرکار دخترم س سالشه شوهرمم کلی قرص داره  بنطرتون چیکارکنم که بتونیم هم پس انداز کنیم هم اینکه به خودم برسم اصن برنامه ریزیم صفره دارم داغون میشم دلم میخواست میدونستم یبار دیگ اهدای تخمک کنم یا کلیمو بفروشم خسته شدم از نداری شوهرم کارمیکتع حقوق رو مساعده میگیره  دهنمون سرویس شده دیگ گوشتم  که  دوماعی شاید نیم کیلو بخوریم  کلی تاخرخرع زیر قرضبم دلم ی ناخن میخاد مژه تعمیر دندونام خیلی خستم بقران ذیگ بیاین بگین شاغل نبودن   اذیتتون نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرین ؟چندسالشع عزیزم من میترسم اتفاقی برایش بیفته تو مهد از یک طرف واقعا نیاز دارم ی پولی داشت ...

تهرانم 

چ اتفاقی بیفته؟ خانه دار هم باشی از نظر روانشناسی بچه سه ساله مهد باید بره

کدوم شهرین ؟چندسالشع عزیزم من میترسم اتفاقی برایش بیفته تو مهد از یک طرف واقعا نیاز دارم ی پولی داشت ...

از 4سالگی مهد رفت قبل اونم پیش دختر بزرگم میموند چون مدارس آنلاین بود

نمیدونم ما ک بچه رو مهد گذاشتیم

مهد عزیزم چقدر بود شهریه اش؟؟ 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

تهرانم چ اتفاقی بیفته؟ خانه دار هم باشی از نظر روانشناسی بچه سه ساله مهد باید بره

لنت بهم اصن آدم عادی نیستم انگار میترسم همش در باز باشه بزنه بیرون مراقبش نباشن برم سرکار بهانمو بگیره . شما شغلتون چیه  مثلا ساعت کارتون چحورع نگه می‌دارند کامل