2777
2789

تنها جایی که برای بچه نیست و بچه رو نمیبریم میشه گفت مهموناییه که از روی احترام فامیل اونم هر چند ماه یه بار میریم هر جا میرم بیرون از خونه یا برای بچه ست یا با بچه ست 

نمیدونم درک میکنید یا نه حسرت یه بیرون رفتن بدون دغدغه با دوستام یا با همسرم دوتایی مونده برام واقعا فقط شبای تولدمون اونم همیشه نه و سالگرد ازدواج دوتایی جشن میگیریم 🫠

مادر بودن خیلی خوب و قشنگه اما ادم واقعا دلش برای قبل مادر بودن تنگ میشه گاهی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اره همه ی ما این حس هارو تجربه کردیم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اره همه ی ما این حس هارو تجربه کردیم

دقیقا همه درک میکنیم اما بعضیا انکار میکنن یا عذاب وجدان میدن که این حرفا اشتباهه 🫠🫠🥲

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی شیردهی واسه بعضیا تجربه دردناکه

ببین خب واقعا هم پروسه دردناکیه کل هیکل ادم و داغون میکنه یه جورایی به جز اینکه اوایلش درد فیزیکی و روانی داره 

دقیقا همه درک میکنیم اما بعضیا انکار میکنن یا عذاب وجدان میدن که این حرفا اشتباهه 🫠🫠🥲

نه اصلا ماها انسانیم 

چقدر خوب میشد این فرهنگ جا میوفتاد ک مادرها هم گاهی نیاز دارن تو خودشون باشم خلوت کنن کاش پرستار گرفتن عادی بود مثلا در هفته چند ساعت بچه رو بده پرستار مطمئن خودت برو خرید یا ی کتاب بخون یا فیلم ببین 

اونوقت ذهن روح ارومتری داشتیم و درست می‌تونستیم بچه رو تربیت کنیم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نه اصلا ماها انسانیم چقدر خوب میشد این فرهنگ جا میوفتاد ک مادرها هم گاهی نیاز دارن تو خودشون باشم خل ...

من یکی دو بار پرستار گرفتم خواهرشوهر بی وجدانم هنوز داره راجبش تو فامیل زجه میزنه باورت میشه؟ این بچه رو نیاورده خودش بزرگ کنه اورده بندازه زیر دست پرستار و …

کلا زنا به جای علیه هم بودن بهتره حالا که درد هم و میفهمیم پشت هم باشیم 

خب پیش خاتوادت یا خانواده همسرت نیستی گاهی بچه رو بذاری اونجا به بچه هم خوش میگذره

چرا هستن اما خب من بیشتر برای کارای ضروری کمک میگیرم راستش همین الانم همسرم بچه رو روزی سه چهار ساعت میبره با خودش بیرون اما این روزی سه چهار ساعت و من چون دور کار هستم کارام و انجام میدم و تایمی هم بمونه خرید و کارای خونه میشه 

یه روز بزار خونه مامانت روحت ازین خستگیا پاک شه

اگه بتونم یه پرستار مطمئن استخدام کنم هفته اینده شاید یه نصف روز با همسرم بریم طبیعت 

ما زنا هم آدمیم دیگه 

خسته میشیم 

کم میاریم 

افسرده میشیم 

ولی مشکل اینجاست که همیشه زنها علیه زنها هستن 

من زایمان کرده بودم حالم بد بود 

شوهرم اومد کنارم دلداریم بده 

مادرشوهرم گفت ماهم زاییدییم  دیگه 

چند سال دیگه بچت بزرگتر میشه دلت واسه این روزات تنگ میشه

همین الانم به اینکه دلم برای شیرینی این روزا تنگ میشه فکر میکنم اما ادم گاهی خسته میشه 

من یکی دو بار پرستار گرفتم خواهرشوهر بی وجدانم هنوز داره راجبش تو فامیل زجه میزنه باورت میشه؟ این بچ ...

اره بابا مخصوصا خانواده ی شوهر زر مفت زیاد میزنن 

آدمم ک حساس میشه بیشتر این حرفا ب چشمش میاد ولی نباید اهمیت بدی و کارخودتو بکنی 

کلا با زنا خیلی درگیری داریم باهم