2777
2789
عنوان

بنظرتون گوشی برای دختر شانزده ساله واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2859 بازدید | 170 پست

بعضی نظرات، کاملا مشخصه که از سمت یک نوجوان نوشته شده😅

لازم نیست استارتر. 

اگر می‌بینی شرایط به گونه هست که نمیشه قانعش کرد، حداقل مراقب باش. 

این سن سن مهمیه 

از نظر تحصیلی هم توی حساس ترین موقعیته. 

هرگز نمیشه منکر آسیب هایی که امروزه فضای مجازی برای نوجوان ها داره شد. 

به هر حال باید کمی محتاط تر عمل کرد. 

نه به این معنی که اذیتش کنی و یا محدودیت های عجیب و غریب براش ایجاد کنی. 

ولی باهاش صحبت کن 

سعی کن باهاش دوست باشی 

از نیاز هاش و علت احساس نیازش به این موضوع سوال کن. 

سعی کن در پرده نظارت داشته باشی 

فضای مجازی الآن از اصلی ترین علل مشکلات و حتی عقب ماندن تحیصیلی در نوجوانان هست. 

این رو من معلم به چشم دارم می‌بینم.

اعتیاد بچه ها به فضای مجازی بیش از هرچیزی خودشون رو اذیتشون می‌کنه. 

انقدر که دائما درگیر اینن که کاش بتونن گوشیشونو مدتی خاموش کنن و به وضعیت درسیشون برسن! ولی نمی‌تونن…

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

اسی جان ی سری واقعاااا کودک اومدن دارن تو تاپیکت نظر میدن 

کاملا بی توجه باش 

خیلیم خوبه و دخترت تا الان گوشی نداشتم الانم اگر خریدی همچنان نظرات دقیق و کنترل شده داشته باشه 🤍

سلام 🙃🦚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از ۷ سالگی داشتم مگه چیههمون تلگرام رو ۷ سالگی داشتم سال نود و شش کلی گروه چت داشتیم کلی دوست خو ...

شما دیگه از اون ور بوم افتادی این کارم خیلی اشتباهه یه بچه هفت ساله چرا باید تلگرام داشته باشه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بعضی نظرات، کاملا مشصخه که از سمت یک نوجوان نوشته شده😅لازم نیست استارتر. اگر می‌بینی شرایط به گونه ...

😂😂 دقیقا همینه بیشترشون قشنگ بچن

و احسنت بر شما چقدر درست نوشتید 🤍

سلام 🙃🦚

چرا نبایدگوشی داشته باشه؟ پسره من ۱۴ سالشه گوشی داره.

شکر خدا هیچ مشکلی هم نداره.

اینستا نداره.فقط واتساپ و ایتا نصب کرده.

واقعا بده که اینقدر سخت مبگیرین به بچه ها.تعجب میکنم هنوزم تفکرات دهه پنجاهی دارن بعضی پدرمادرا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بلهالان واقعا هیچ مشکلی ندارم با اون دورانکلی خاطره خوب و قشنگ بجا مونده ازش!

😐😐😐

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

شما دیگه از اون ور بوم افتادی این کارم خیلی اشتباهه یه بچه هفت ساله چرا باید تلگرام داشته باشه

عزیزم من تو اون دوران هیچ مشکلی واسم پیش نیومد

کلی خاطره خوب مونده. از اون دوران  و کلی رفیق خوب

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

منم از ۷ سالگی داشتم مگه چیههمون تلگرام رو ۷ سالگی داشتم سال نود و شش کلی گروه چت داشتیم کلی دوست خو ...

عزیزم شاید واسه شما مشکلی ایجاد نشده باشه 

اما خیلی از بچها تو این سن به بیراهه کشیده میشن 

اکثرا معتاد گوشی و بازی هستند یا دوستای ناسالم مجازی پیدا میکنن

همینا باعث شده اکثر بچها عصبی باشن و افت تحصیلی داشته باشن ، نمیگم گوشی دست بچه ندن ، گوشی بدن اما با نظارت 🌹

عزیزم من تو اون دوران هیچ مشکلی واسم پیش نیومدکلی خاطره خوب مونده. از اون دوران و کلی رفیق خوب

شما خیییییلی شانس اوردی عزیزم

ولی این کار اشتباهترینه