2777
2789
عنوان

بنظرتون گوشی برای دختر شانزده ساله واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2859 بازدید | 170 پست

بچه رو پخمه و عقده ای بار نیارین

از همین الان دارین بد تربیتش میکنین

گوشی لازمه

براش ی گوشی بگیرین  باهاش صمیمیم بشین که نره با دوستاش به بی راهه نره و روش کنترل داشته باشین

بچه  های امروزی نیاز به گوشی دارند

ضروریه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من18سالمه هنوز گوشی ندارم .هیچ مشکلی هم در زندگیم نداشتم فقط از درس وا میکنه ولی اگه خودش میخواد برا ...

وقتی همه ی فامیل حتی کوچکتر از تو دارن ناراحت نمیشی؟ بیرون چیکار میکنی بی گوشی؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دختر خاله من ۸ سالشه گوشی و سیم کارت داره 🤦🏻‍♀️

منم از ۷ سالگی داشتم مگه چیه

همون تلگرام رو ۷ سالگی داشتم سال نود و شش کلی گروه چت داشتیم کلی دوست خوب پیدا کردم که هنوز خیلیا شون رو دارم تاحالا همو ندیدیم ولی مثلا ۱۰ ساله دوستیم

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

چطور

سواله برام   خودت از  چند سالگی داشتی که به بقیه میگی 18 به بالا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

موااافقممن رفیقم گوشی نداشت ۱۳ سالگیمون سال ۱۴۰۱ فکنمهر روز میومد خونه ما گوشی منو میگرف حداقل ۲ ساع ...

نباید این کارو میکردی ممکن بود با گوشیت کارای دیگه بکنه

اینم یه بار گوشی خواهر منو گرفته بود با دوست پسرش چت کرده بود و از چتا معلوم بو رفته پیشش و اینا

خواهرم اصلا نمیدونست از تو سطل زباله پیامارو دیده بود و ب مامانش نشون داد فک میکنی مامانش چیکار کرد؟ گفت کار خودتونه میخواید دختر منو بی آبرو کنید😐

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

انقدر ساده بارش میارن بعدا جامعه بهش یاد میده بعدا به نظر من میرسیدمنم از شونزده سالگی گوشی داشتم ، ...

اولا گوشی نداشتن ساده بار اوردن نیست بچه ای ک این همه کلاس میره قطعا اجتماعیه 

بعدشم دوست پسر و اینا ارتباطی ب این نداره شخصیت خانوادگی و ذاتی هر کسیه 

بازم میگم خیلی ناپخته و بچگانه نظر دادی و البته غیر واقعی چون هیچچچچچ دوست پسری گوشی نمیخره 

و هیچ گوشی نداشتن باعث بارداری ناخواسته نمیشه اون دیگه ب خیلی چیزای دیگه برمیگرده

سلام 🙃🦚
وقتی همه ی فامیل حتی کوچکتر از تو دارن ناراحت نمیشی؟ بیرون چیکار میکنی بی گوشی؟

نه چرا ناراحت بشم؟اتفاقا خوشحال میشم وقتی همه سرشون تو گوشیه من دارم از زندگیم لذت میبرم.بیرون هم میرم با بابام هماهنگ میکنم فلان تایم بیاد دنبالم اونم سر موقع میاد دیگه مشکلی ندارم

نی نی سایت خیلی عجیبه 

جدی چنین آدم هایی وجود داشتن‌ تو دنیا من نمیدونستم‌ 

لعنتی مگه تو ۱۰۰۰ سال پیش دارین‌ زندگی میکنین‌ 

چطور افکارتان اینقدر خز و کهنه‌ ست

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

نه چرا ناراحت بشم؟اتفاقا خوشحال میشم وقتی همه سرشون تو گوشیه من دارم از زندگیم لذت میبرم.بیرون هم می ...

موفق باشی عزیزم