2777
2789
عنوان

بنظرتون گوشی برای دختر شانزده ساله واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاره اینطور بچه ها باعث کمبود و عقده میشه هزارتا خلاف هم میکنن فکر نکن الان مادر نمونه هستی

دقیقا دختر یکی از فامیلای ما ۱۵ سالشه گوشی نداره ولی با گوشی دوستاش و مامانش هزارتا کثافت کاری میکنه و مامانش فک میکنه دخترش چشم و گوش بسته تر از کل دخترای فامیله

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

چخبره بزارید ۱۸ سالش شه بعد خیلی زوده براش هنوز بجس چی میدونه خودشو با این اون مقایسه میکنه ...

چندسالته از چند سالگی گوشی داشتی؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من اگه برگردم به اون سنم قطعا این کارو نمیکردم (درخواست نمیکردم ازشون) و واقعا خیلی تاثیر داره 

چه تو روحیه ادم و .. 

الانم که درس میخونم تمرکزی ندارم همش فکر و خیال و اخبار بد و ..

روزای اخره منم گوشیمو جمع کنم ؛ تو زندگی واقعی بیشتر بهم خوش میگذره 

کاش هیچ وقت بهم گوشی نمیدادن و در حد همون تبلت و بازی میموندم ..

چه دلیل مسخره ای برای اینکه دختر خودتون رو بخواید پیش خودتون نگه دارید.. دو سه سال دیگه هم که بره دانشگاه بازم میخواید بگید دختر ساده اییه و فلان؟  بنظرتون بهتر نیست که با جامعه آشناش کنید که خودش بتونه از پس خودش بر بیاد؟ اینکه یه انسان با عقل خودش بتونه راه درست رو انتخاب کنه خیلی بهتر از اینه که به زور مجبور به انتخاب راه درست شه...

دقیقا دختر یکی از فامیلای ما ۱۵ سالشه گوشی نداره ولی با گوشی دوستاش و مامانش هزارتا کثافت کاری میکنه ...

موااافقم

من رفیقم گوشی نداشت ۱۳ سالگیمون سال ۱۴۰۱ فکنم

هر روز میومد خونه ما گوشی منو میگرف حداقل ۲ ساعت گوشی منو می‌برد خونشون می‌رفت انباری ای چیزی با دوس پسرش چت می‌کرد میومد بیرون

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

من18سالمه هنوز گوشی ندارم .هیچ مشکلی هم در زندگیم نداشتم فقط از درس وا میکنه ولی اگه خودش میخواد برا ...

از طریق لپتاپ به اینترنت دسترسی داری؟

اگر اره، خب دیگه نیازی هم به گوشی نداری 

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من خودم امسال دوازدهمم و تمام کارام(مشاوره،آزمون،ویدیو آموزشی و...)رو با گوشی انجام میدم و اگه نباشه هیچکدوم از کارام رو روال نیست 

وقتی براش خریدین بهش زمانبندیشو یاد بدین چون معمولا وقتی تازگی داشته باشه براش هی میره سمتش 

موفق باشید🪷

چقدررررررر بچگانه نظر دادی چقدرررررررر

انقدر ساده بارش میارن بعدا جامعه بهش یاد میده بعدا به نظر من میرسید

منم از شونزده سالگی گوشی داشتم ، ساده هم بودم، بیراهه هم نرفتم، مامانم باهام رفیق بود و تحت مراقبتش بودم 

بقیه مادرا با بچه لج می کردن ما دیدیم هم دوست پسر داشتن هم گوشی، هم بارداری ناخواسته