2777
2789
عنوان

کسایی که تو رابطه هستند بیان

276 بازدید | 25 پست

بچه ها من چند ماهی میشه نزدیک شیش ماه به یه اقایی داریم صحبت میکنیم ولی اصلا هیچ لیبلی روی رابطمون نیست بیشتر شبیهه سیچوئیشن شیپ شده حتی برای دیتم اصرار نمیکنه بریم بیرون فقط یه بار روی تعارف میگه و دیگه پیگیری نمیکنه به نظرتون توی ابنمکم؟

ولی میدونم که پاس کی دیگه ای وسط نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رابطه های مسخره ی امروزی چه اسم هایی هم پیدا کرده ،😑😑😑😑😑

والا منم چون به نظرم مسخرست تاپیک زدم دیگه وگرنه اصلا اهل این چیزا نیستم همه پا پیش نذاشتناشو گذاشتم پای خجالتو این چیزا

ببین به نظر من هر رابطه ای باید یه هدفی داشته باشه وگرنه افت شخصیته ادم بخواد توش بمونه اگر قضیه اشنایی ازدواج بوده که دیگه اگر میخواست پیشرفتی کنه شیش ماه کافی بود ولی اگر از این روابط الکی این روزا هست که فقط با هم بریم و بیایم و اخراش هم بعد چند سال هی برسه به جاهای باریک که خوب تا مدتها جای ادامه دادن داره . تو چنین ادمی هستی که معطل یه رابطه پوچ بشی ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببین به نظر من هر رابطه ای باید یه هدفی داشته باشه وگرنه افت شخصیته ادم بخواد توش بمونه اگر قضیه اشن ...

اصلا 

کلا باهاش سرد بشن به نظرتون؟

چون در شان خودم نمیدونم با یه پسر در ارتباط باشم ولی انقد اون ارتباطه پوچ باشه 

فقط یذره احساس وابستگی دارم مشکلم همینه