2777
2789

دیشب یه دعوای خیلی بد داشتیم اونم جلو بچه هامم 

بمیرم براشون خیلی ترسیدن و گریه …😭😭😭 

دیشب به شوهرم گفتم از خونه میری بیرون تا درست نشدی هم بر نمیگردی البته دعوا مقصرش هر دومون بودیم هم من هم ایشون

خلاصه وسایلشو صبح برداشته بود موقع رفتن اداره گذاشته بود ماشین ولی ظهر با دسته گل و شیرینی که من دوست دارم برگشت خونه 

منم با بی محلی و خیلی سرددد پذیرفتم البته داد دست بچه ها آوردن تو اتاق بهم دادن دستشون رو رد نکردم دیگه الانم بعد چند ساعت عادی شده براش انگار شرایط داره با بچه ها میگه میخنده منم تو اتاق…

چقدر من دل رحمم اخه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت که مهربونتره🥲

اره مهربونه ولی به نظر خودم دو قطبیه البته دکتر تشخیص نداده ها ولی من که ۹ ساله باهاش زندگی میکنم میدونم 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
اینقد زندگیو سخت نگیرین اون با گل و شیرینی اومده شما هم ببخش دیگ

هی میبخشم هی پرو میشه ببین قدرمو میدونه ها ولی تنبله تو زیاد خوابیدن و بچه گرفتن و کمک به من رسوندن توی خونه وگرنه ادم معقول و اوکیه

هی میبخشم هی پرو میشه ببین قدرمو میدونه ها ولی تنبله تو زیاد خوابیدن و بچه گرفتن و کمک به من رسوندن ...

عزیزم هیچ شخصی بی عیب نیست همینک قدرتو میدونه خودش خیلیه

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
مثل تو فیلما دعواش کردی ک برو ادب شدی برگزدوسایلشو جمع کرد رفت با گل اونده

والا کل زندگیمون شده فیلم اگه داستان اشنایی و ازدواجمو بگم که بدون شک میگی من دارم مثلا  داستان یه فیلم سینمایی رو تعریف میکنم نه داستان زندگیمو

قدر شوهرتو بدون شوهر من مقصرم باشه ی بوس می‌کنه باید برم کنارش قیافه بگیرم خون راه میندازه

نه این اینجوری نیست ولی پوستم کنده شد تا این شد البته ذاتن مهربون و عاطفیه 

وقتی جفتتون مقصرین اون خیلی دلش بزرگتره که برگشت اونم با گل و شیرینی .

من خیلی دیشبم لهش کردم هم داد و بیدادام بیشتر از اون بود هم خردش کردم با حرفام

بشین باهاش صحبت کن بگو هربحثیم هست جلو بچه ها نباشه میتونید برید تواتاق اروم صحبت کنید

وااای کاش میتونستیم رعایت کنیم این موضوع رو ولی هزار بار بهش گفتم قول دادیم حتی من به خودم قول دادم‌ولی نشده 😢😢😢