2777
2789

من پارسال میخواستم یه دندون ایمپلنت کنم، بهم گفتن کلش میشه شونزده تومن، ولی الان یک سال بیشتر گذشته و دارم هی میرم و میام برای قالب گیری و مراحل مختلف دیگه ش، کلا نزدیک سی تومن خرج شده. دروغ گفتن بهم اولش؟

یه دندون یک سال ؟ 30تومن ؟؟؟؟ خب خیلی عجیبه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دندون یک سال ؟ 30تومن ؟؟؟؟ خب خیلی عجیبه

اولش که دندونم کشیدن گفتن چار ماه دیگه بیا، چار ماه تموم شد، رفتم پیچ اولو گذاشتم، گفتن برو دوباره سه ماه دیگه بیا، بعد سه ماه زنگ زدم گفتن الان نزدیکه نوروزه کارگاه قالب تعطیله بعد نوروز بیا. خرداد بهم وقت دادن که جنگ شد، حالا الان بهم وقت داد رفتم پیچ دوم رو کار گذاشتن، گفتن برو ده روز دیگه بیا قالب گیری

دیونه شدم بس رفتم و اومدم. هزینه هم که حدودا بیست و پنج تومن شده.

روز به روز قیمتا میره بالاتر ،اگه ماه دیگه بری بازم گرونتر میگن متاسفانه

اصلا هنگ کردم. فقط دارم میرم و میام و هر سری پول میدم، حالا پولش به کنار، تموم نمیشه ، مراحل مث هفت خان رستم شده. اصلا به غلط کردن افتادم بابا...

اولش که دندونم کشیدن گفتن چار ماه دیگه بیا، چار ماه تموم شد، رفتم پیچ اولو گذاشتم، گفتن برو دوباره س ...

آخه من شنیدم میشه مدت زمان کوتاهی بعد از کشیدن دندان ایمپلنت کرد چون باید لثه رو جراحی کنن و نیازی نیست لثه کاملا بسته باشه آخه یک سال برای یه ای مپلنت خیلی زیادههه کاش با یه دندانپزشک دیگه هم مشورت میکردی از اون گذشته نرخش اینقدر نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بلانسبت به شکر خوردن افتادم. فقط میگم تموم بشه بره از دست این رفت و آمدها راحت بشم.

منم از دندان پزشکی رفتن بیزارم کلیلنک چسبیده به خونمون ولی نمیرم 

آخه من شنیدم میشه مدت زمان کوتاهی بعد از کشیدن دندان ایمپلنت کرد چون باید لثه رو جراحی کنن و نیازی ن ...

والا نمیدونم. اینقدر فکرم درگیر شده و رفتم و اومدم و زنگ زدم، که دیگه الان فقط میخوام تمووووم بشه. حالا میگه بیا برای قالب گیری. این قالب گیری دیگه چند مرحله طول بکشه خدا میدونه😭😭😭😭

والا نمیدونم. اینقدر فکرم درگیر شده و رفتم و اومدم و زنگ زدم، که دیگه الان فقط میخوام تمووووم بشه. ح ...

آره میفهمم دیگه فقط میخوای تموم بشه