2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیایین

51 بازدید | 10 پست

۸ماهی میشه آیودی گذاشتم چندروز پیش رابطه داشتم که معذرت میخام اینو میگم مایع منی داخل ریخته شده منم روز بعدش قرص اورژانسی خوردم چون همون چند روز موقع تخمک گذاری بود الان  از دیروز درد پریودی دارم ولک بینی ولی امروز قطع شده وهیچ خونی نمیبینم میترسم نکنه حامله باشم؟قبلا هروقت قرص میخوردم چند روز بعدش پریود میشدم ولی اینسری اینجوری شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امکان بارداری خیلی پایینه اما اگه از تایم پریود ۱۰ روز گذشت و پریود نشدید بیبی چک بزنید

سلام گلم یا توجه به اسم کاربریتون که نوشتین ماما هستین

یه سوال دارم از خدمتتون

من همون روز قرص اورژانسی خوردم از روز بعدش افتادم به لکه بینی بعضی وقتا خیلی زیاده ولی یه رب بعد قطع میشه  الان چهار روزه مقدارش کم نمیشه هر روز مثل هم روز قبل خون میبینم ودرد پریودی دارم وبدن درد وحالت تهوع وسردرد خدایی عاصی شدم

من تا حالا قرص اورژانسی خوردم ولی اینجوری نمی‌شدم میشه راهنمایی ام کنین چیکار کنم؟خداخیرتون بده

سلام گلم یا توجه به اسم کاربریتون که نوشتین ماما هستینیه سوال دارم از خدمتتونمن همون روز قرص اورژانس ...

شرمنده دیر دیدم پیامتونو 

چند روزه خونریزی دارید ؟ هنوز هم ادامه داره؟

این تغییرات هورمونی ناشی از قرصه که میتونه پریودتون رو‌ جا به جا کرده باشه 

اگه خونریزیتون نهایتا از ۱۰ روز‌ بیشتر طول‌ کشید و حجمش در حدیه که هر یکی دو ساعت پد پر میشه لطفا برید دکتر و سونو بدید تا دارو بگیرید 

وگرنه در غیر این صورت فعلا مفنامیک هر ۸ ساعت مصرف کنید 

استراحت کنید کمپرس گرم استفاده کنید 

احتمالا این سیکل پریودتون هم جا به جا بشه 

باز هم اگه سوالی داشتید swarwab به این آیدی تلگرام یا اینستاگرام پیام بدید در خدمتم

شرمنده دیر دیدم پیامتونو چند روزه خونریزی دارید ؟ هنوز هم ادامه داره؟این تغییرات هورمونی ناشی از قرص ...

دشمنتون شرمنده ممنونم پاسخ دادین

۶روزه،بله ادامه داره وخونریزی ودردم هی بیشتر میشه ولی مثل پریودی منظم نیست 

وقتی درد شروع میشه همراه با خونریزی حالت تهوع وسردرد میشم وخونریزی هم رنگش متفاوته با پریودی خیلی عجیبه تا حالا اینطوری نشدم

دشمنتون شرمنده ممنونم پاسخ دادین۶روزه،بله ادامه داره وخونریزی ودردم هی بیشتر میشه ولی مثل پریودی منظ ...

پس با این تفاسیر لطف کنید فردا یا پس فردا در اولین فرصت تشریف ببرید پزشک یا ماما 

احتمالا براتون درخواست سونو واژینال میدن 

تا اون زمان مفنامیک هر ۸ ساعت برای کنترل درد و‌خونریزی استفاده کنید