2777
2789
عنوان

ازمون قلمچی

119 بازدید | 15 پست

سلام بچها من میرم دوازدهم

قلمچی از دهم یازدهم‌تابستون ازمون میگیره منم شروع کردم خوندن

امروز رفتم ازمونای قبل دانلود کردم ببینم وضعیتم چطوره

اصلا سوالا یه جوری بود من از خودم ناامید شدم😐

اعصابم خورد شد

مشکل از منه یا ازمون؟ 

اخه من مشکل مالی داشتم ازمونارو بورسیه شدم

میگم‌نکنه برم و هر دفعه الکی ناامید بشم

میشه راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه‌ی اساتید می گن آزمونارو از مهر ثبت نام کنید.

چون تابستون بودجه بندی هاش مزخرفه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

آزمونای قلمچی حد استاندارد نداره اصلا آسون نیست مشکل از سطح سختی آزمون بوده نه شماکاشکی به جای قلمچی ...

اونا که فکرنکنم شرایط بورسیه داشته باشن

سنجش خوبه؟

ببین ازمون قلم چی سطح استانداردی نداره ازمونای گزینه دو و سنجش استاندارد هستن ولی حالا رفتب قلم چی اسکالی نداره ببین تا بهمن افتا تراز یا ثابت موندن تراز هست و یک چیز عادیه اما پیشرفت اصلی باید توی بهمن باشه 

خاطرات مثل خون ازم میرن...

الان من چیکارکنم واقعا نمیدونستم فایده ای نداره

اشکال نداره آزمونارو بده ولی اگر نتیجه خدب نبود هم ناامید نشو. طبق برنامه‌ی کلاس هات پیش برو یا مدرسه.

تو تابستون طبق آزمون پیش نرو.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️