2777
2789

سلام تروخدا کمک کنید من دانشجو ام و میخوام ارشد ام رو بگیرم بابام ادم مذهبی نیست مامانمم ادم مذهبی نیست ولی یه جورایی سنتی ان خیلی نه ها ولی اعتقاد دارن دختر حتما باید ازدواج کنه قبل ۲۵

من خودم میخوام ازدواج کنم و بچه دار شم ولی الان نه حداقل ۳۰ ۳۵ سالگی چی کار کنم میترسم بهش گوش نکنم از خونه پرتم کنه بیرون خودم کار میکنم ولی اونقدری نیست خرج خونه و زندگی رو بتونم بدم نمیتونم به مامانم هم بگم کلا آدم ضعیفیه نمیتونه جلوش وایسه بابام همش میگه حرف فامیلا چی در حالی که اونا یه سمت دیگه کشورن چه رفتاری کنم چی بگم که دیگه پیش نکشه این حروفو

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیشه برای هرکسی نظر داد بستگی به موقعیت خودت داره ولی ۳۰ سالگی به بالا واقعا کم پیش میاد البته میگم همه چی ممکنه اگر موقعیت خوبی داشتی تو سن بیست سه سالگی به بالا ازدواج کن

پرنسسعلی های سایت درخواست ندین🎀

حالا نمیشه برای هرکسی نظر داد بستگی به موقعیت خودت داره ولی ۳۰ سالگی به بالا واقعا کم پیش میاد البته ...

عزیزم مشکل من اصلا این نیست هیچکی نمیخواد زوری ازدواج کنه زنای سایت رو نمیبینی کثیفی شوهر خیانت شوهر حقوق کم جنگ بد دلی شوهر تنبلی شوهر بچه ها و مشکلاتشون من اصلا اعصاب این چیزا رو ندارم  میخوام یکی مناسب خودم پیدا کنم شما بهت بگن یالا ۶ ماه وقت داری شوهر کنی چی میگی ؟ تازه اینا پول جهزیه ام ندارن

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

بهتره بخدا من که اصلا جرئت نمیکنم جلو خانوادم حرف ازدواجو بزنم نمیدونم چرا اینطورین. 

30، 35 هم دیگه دیره برا خانم کی میخوای بچه بیاری الان سن یائسگی هم اومده پایین بعد ادم بلافاصله بعد ازدواج بچه دار نمیشه که دو سه سال صبر میکنه بعد هزار تا مشکل زنانه و تنبلی تخمدان و اینا وجود داره بعد کلا سن زیاد بشه خواستگار کم میشه 

عزیزم مشکل من اصلا این نیست هیچکی نمیخواد زوری ازدواج کنه زنای سایت رو نمیبینی کثیفی شوهر خیانت شوهر ...

عزیزم شما اصلا به سایت و حرفای مردم اکتفا نکن کسی از دلخوشیش به شما نمیگه ،۶ ماه که کمه و غیر منظقیه عملا

پرنسسعلی های سایت درخواست ندین🎀

عزیزم مشکل من اصلا این نیست هیچکی نمیخواد زوری ازدواج کنه زنای سایت رو نمیبینی کثیفی شوهر خیانت شوهر ...

خب بهتر بهانه کن لگو بی جهاز که نمیشه باید کار کنم جهاز بخرم 

بعدم بگو باشه منتظر مورد خوبم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب بهتر بهانه کن لگو بی جهاز که نمیشه باید کار کنم جهاز بخرم بعدم بگو باشه منتظر مورد خوبم

قبلا بهانه کردم میگه اصلا دنبال شوهر نمیری راستم میگه اصلا حال و حوصله رابطه ندارم

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

قبلا بهانه کردم میگه اصلا دنبال شوهر نمیری راستم میگه اصلا حال و حوصله رابطه ندارم

بگو مورد خوب نیست که نمیرم 

الکی دست به سرش کن بگو الان مورد خوبم باشه من پول یه حلقه ساده ندارم باید اینقدی داشته باشم چهار تا تیکه وسیله بهرم یا نه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کسی میاد مگه از خوشیش بگه کلا کسی جرئت داره از همسر خوبش بیاد تعریف کنه همه میزنن تو سرش یه ایراد ازش میکشن بیرون طبیعتا همه از مشکلاتشون میگن ولی دلیل یر این نیست که همه زندگیشون همینه من خداروشکر تو دور و برم نگاه میکنم هرکی سرش تو زندگی خودشه با خانواده شوهر و شوهرشونم مشکلی ندارن