2777
2789

من با پارتنرم یک سال باهم بودیم بعد از یک سال چون تفاهم نداشتیم هی بحث میکردم باهاش بهش گفتم که عاشقت نبودم و داشتم فیلم بازی میکردم برات(ولی واقعا برام مهمه عاشقشم نباشم)بعد از این حرفم توی یک ماهی که کات کردم ۱۰بار بهم پیام داده هی بهم گفت دلتنگمه یه بارم گفت بیا سرکلاس ببینمت نرفتم یه بارم گفت یک ساعت بیا ببینمت بازم نرفتم بعد اون دلتنگیش اینا بهش گفتم هر وقت فرصت داشتی بهم خبر بده اونم بعد ۶روز بهم پیام داد گفت تعطیلات نبودم بیا ببینمت و واقعا دلتنگتم منم گفتم خبر میدم بعد ۵روز بهش گفتم گفتش شیرازم سه شنبه عصر میام بعد گفتم شنبه گفت باشه توی بحثامون کوتاه میاد حتی دیشب بهش گفتم تو هرزه ای و از خودت حالم بهم میخوره ولی رفتم ازش معذرت خواهی کردم گفت من از دست تو ناراحت نمیشم نفسم هر چی بگی حق داری به خدای علی قسم دوست دارم چرا داره اینجوری میکنه؟؟!

دوست داره خب

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی دیدی عاشقش نیستی و...چرا یسال ادامه دادی ؟ وابستگی ایجاد میشه ....

استادم بود

باهاش کلاس داشتم

موقعیتشم عالیه هر وقت نمیرفتم سر کلاس خیلی ناراحت میشد

فکر نمیکردم انقد بهم وابسته بشه 

استادته درسته؟

سومین تاپیک ک میبینم

ببین‌‌‌‌...با خودت رو راس باش میخوایش بسم الله اگه ن اب پاکی رو بریز رو دستش

دلیل این رفتاراشم...یا دوست داره..یا ب هر دلیلی دلش میخواد ک باشی 

استادم بودباهاش کلاس داشتمموقعیتشم عالیه هر وقت نمیرفتم سر کلاس خیلی ناراحت میشدفکر نمیکردم انقد بهم ...

آهان هیییییی

خب بالاخره کاریه که شده 

باید سعی کنه که دیگه اصرار نکنه 

به هر حال خوبه که زودتر تموم کردین

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟