2777
2789

دیروز عصر دلم گرفته بود پاشدم با یکی از فامیلامون رفتیم پارک همینکه نشستیم ی خانواده دیگه امدن کنارمون نشستن خیر سرمون شام از بیرون گرفتیمو اینا بچه کناریمون هی لیوان یکبارو با خاک پر میکرد میریخت اینور انور پرت میکرد رو کسایی که از پیاده رو رد میشدن  تازه شروع کرده بودیم بخوریم ی لیوان خاکو پرت کرد وسط سفره  همه چیمون شد خاکی  رفت تو چشای پسرم  اعتراض کردیم مادرش گفت ندیده حتما فقط همین از دیشب انگار ی تنفر ازشون تو وجودمه یعنی بچه رو تو خیابون ببینم نصفش میکنم بچه بچه ام نبود ۸.  ۹ سالش بود  حتی ی معذرت خواهیم نکردن خانوادش دیدن قشنگ ما همه چیو ریختیم وسط سفره بردیم انداختم اشغالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا فرهنگ بیرون رفتن ندارن خاک تو سرش با بیخیالیش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مقصر خانواده های بی شخصیت و بیشعورشونن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

به اعصابت مسلط باش خشم فقط به خودت آسیب میزنه .منم از همچین بچه ها و مادراشون حالم بهم میخوره 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

متاسفانه بعضیا فقط زاییدن بلدن متاسفانه ما ی همچین بچه ای رو تو فامیل داریم یبار هم حسابی خودم بچه رو دعوا کردم ک ب دعوای بزرگ ختم شد

وقتی پدر مادر بچه رو تربیت نمیکنن بقیه باید تربیتش کنن این ی قانونه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

وایی چه بی فرهنگ ،چه ریلکس ،اینجور آدما پیر نمیشن باور کن.

حالا بچه من بود باباش لهش میکرد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
وایی چه بی فرهنگ ،چه ریلکس ،اینجور آدما پیر نمیشن باور کن.حالا بچه من بود باباش لهش میکرد

اصلا ب روشون نیاوردن موقعی که شوهرم غذارو اورد سفررو انداختیم دیدن  همینکه در ظرفارو باز کردیم ی قاشق نزده یهو کلی خاک ریخت وسط سفره لباس لیوان غذا سالاد همه چی کلا خاک شد

بخدا بچه یکسالهههه من ک هنوز یکساله چ میفهمههه

تولد دعوت بودیم خونه اقوام دخترم این ور میرفت اونور میرفت میخاست روی میزها رو خالی کنه بهم بریزه هی دنبالش بودم صدمه ای نزنه جایی رو ب هم نریزه بقیه میگفتن بچس چکار داری

اگر خدایی نکرده کاری هم میکرد یعالمه عذرخاهی میکردم

واقعا حرصم گرفت

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍