2777
2789

منکه کلی باومجون سرخ کردم

یه قدریشو واسه ناهار برداشتم خورش بادمجون درست کردم

غوره هم از باعچه چیدم یه کم ریختم توش عالی شد مزه اش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه کلی باومجون سرخ کردمیه قدریشو واسه ناهار برداشتم خورش بادمجون درست کردمغوره هم از باعچه چیدم یه ...

کلی بادمجون دارم نمیدونم چرا همش می خوام غذا نونی درس کنم بهش فکر که میکنم سر معدم بسته میشه نمیدونم چم شده مسخرس

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
باقالی پلو سالاد ماکارونی زرشک پلوکوکو عدس کوکو سیب زمینی

کوکو عدس چجوریه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
چجوری درس میکنی

من اینجوری درست میکنم شاید سرچ کنی متفاوت باشه

تو این تابه دوطرفه ها کفشو پیاز حلقه حلقه میکنی میچینی بعد گوشت و سیب زمینی و گوجه میچینی بعلاوه هویج و فلفل دلمه ادویه و زردچوبه فلفل و ایناهم میپاشی میزاری بپزه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست.