2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو این 2 سال و خرده ای چیا میگه؟؟؟؟اره این تست اوتیسم هست و در خودماندگی..جوابش چی بود؟

اون پرستاره بهم گفت پسرت بیش فعال نیست فقط یکم توجه وتمرکزش پایینه که ببر متخصص اطفال اونم ارجاع میده میگفت بیشتر بیرون ببرش پارک وخانه بازی حتی مهد 

تواین دوماه بیشتر بیشتر شروع کرد به حرف زدن مثلا میگه نونو و جوجوک جیک جیک پنیر پنکه نونو مسواک رو ناقص میگه فعلا وبای و خیلی چیزا جدیدا ازم تقلید هم میکنه توگفتار 

خوب تو این 2 سال و خرده ای چیا میگه؟؟؟؟اره این تست اوتیسم هست و در خودماندگی..جوابش چی بود؟

تست اوتیسم چرا من خودم چندسال بابچه اوتیسم کارکردم پسرم اوتیسم نیست

متخصص اطفال یا روانشناس یا روانپزشک کودک خودم دقیق نمیدونم کدومشو برم حالا یه پرس وجو میکنم

برای مشکل پسرتون باید ب روانپزشک کودکان مراجعه کنید

دکتری ک گفتم عالیه

تلفنی هم ویزیت دارن

یادت باشه دکتر متخصص ببری

دکتر داروی الکی نده ب بچه

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

برای مشکل پسرتون باید ب روانپزشک کودکان مراجعه کنیددکتری ک گفتم عالیهتلفنی هم ویزیت دارنیادت باشه دک ...

تهران که خودم بیشتر موافقم ولی برامون سخته ماشمالیم زیاد نزدیک نیست 

حالا شمارشو دارین؟

تست اوتیسم چرا من خودم چندسال بابچه اوتیسم کارکردم پسرم اوتیسم نیست

خوب اون تسته و اوتیسم هم یه طیفه...یعنی اوتیسم یه طیفی از بیماری هست و که در درجات بالاتر فرد شبیه یه تیکه گوشته و در درجات خفیف در خودماندگی داره و سخت ارتباط میگیره....اما حس میکنم بچه تو توی محیط بسته بزرگ داره میشه

تهران که خودم بیشتر موافقم ولی برامون سخته ماشمالیم زیاد نزدیک نیست حالا شمارشو دارین؟

بله چند لحظه صبر کنید 

براتون بفرستم

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

خوب آره ببرش تو اجتماع خصوصا تو مهد کودک زود حرف میافتن

الان مشکلم حرف زدنش نیست چون خیلی پیشرفت کرده به نظرم تاچندماه دیگه بهترم میشه برای توجه وتمرکزش بیشتر میخوام بدونم واقعا مشکلی داره یانه 

خوب اون تسته و اوتیسم هم یه طیفه...یعنی اوتیسم یه طیفی از بیماری هست و که در درجات بالاتر فرد شبیه ی ...

آره خب یه جورایی خانواده شوهرمم نزدیکم هستن هیچ حمایتی نمیکنن که کمک حال بچه باشه منظورم اینه که ببرن خونشون 

تهران که خودم بیشتر موافقم ولی برامون سخته ماشمالیم زیاد نزدیک نیست حالا شمارشو دارین؟

۰۲۱۲۲۰۶۳۵۰۸شماره ی مطبشونه

باز اگر خواستید از گوگل سرچ کنید

دکتر محمد رضا محمدی.  فوق تخصص اعصاب کودکان

آره خب یه جورایی خانواده شوهرمم نزدیکم هستن هیچ حمایتی نمیکنن که کمک حال بچه باشه منظورم اینه که ببر ...

اونا رو ولشون کن چون کمکی نمیکنن...بچه رو ببر پارک و بذار بازی کنه....تو خونه بهش سخت نگیر بذار فعال باشه...اگر لباسشو میپوشه بذار خودش بپوشه اگر میتونه خودش آب بگیره و بخوره...اینجوری تمرکزش میره بالا